Sari la conținut

Comedia care s-a menținut în fruntea box office-ului a doua săptămână la rând

Comedia „The Boss Baby: Cine-i şef acasă?/ The Boss Baby”, regizată de Tom McGrath, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american pentru al doilea weekend consecutiv, cu încasări de 26,3 de milioane de dolari, potrivit site-ului boxofficemojo.com.

„The Baby Boss”, cel mai recent film al studioului DreamWorks, prezintă aventurile unui bebeluş blond cu ochi albaştri, a cărui voce este asigurată de actorul Alec Baldwin. Bebeluşul, în costum şi cu servietă, face echipă cu fratele lui mai mare în vârstă de şapte ani pentru a opri complotul mişelesc al directorului general al Puppy Co, potrivit News.ro.

Filmul „Beauty and the Beast”, cel mai recent remake live action al animaţiei „Frumoasa şi Bestia”, realizat de studioul Disney, s-a menţinut pe locul al doilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 25 de milioane de dolari. Emma Watson o interpretează pe Belle, o tânără care se îndrăgosteşte de o bestie ce ascunde un secret întunecat. Bestia şi Gaston sunt interpretaţi de actorii britanici Dan Stevens şi Luke Evans. Din distribuţia peliculei fac parte şi actori precum Ewan McGregor, Gugu Mbatha-Raw, Kevin Kline şi Stanley Tucci.

Animaţia „Ştrumpfii: Satul pierdut/ Smurfs: The Lost Village” a debutat pe poziţia a treia în box office-ul din America de Nord cu încasări de 14 milioane de dolari. O călătorie palpitantă îi aşteaptă pe protagoniştii filmului - Strumpfiţa, Isteţul, Bleguţul şi Voinicul. Călăuziţi de o hartă vrajită, ei străbat Pădurea Fermecată, în căutarea misteriosului sat pierdut. Dacă acolo trăiesc şi alţi strumpfi, trebuie neapărat să-i găsească înaintea maleficului vrăjitor Gargamel. Drumul le este presărat cu întâmplări magice şi creaturi nemaivăzute, dar şi cu pericole: de la flori carnivore şi plante pupăcioase până la libelule cu năbădăi, precizează cinemagia.ro.

Comedia „Jaf cu stil/ Going in Style” a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 12,5 milioane de dolari de vineri până duminică. Trei actori premiaţi cu Oscar - Morgan Freeman, Michael Caine şi Alan Arkin - formează o echipă de pomină şi interpretează trei prieteni de-o viaţă - Willie, Joe şi Al -, care decid să rişte viaţa liniştită de pensionar şi jocurile de bingo lipsite de orice palpitaţie pentru un plan ilegal, atunci când toate economiile lor sunt pierdute din cauza unor tertipuri bancare, potrivit cinemagia.ro.

Filmul „Ghost in the Shell”, o adaptare a filmului animat japonez omonim, lansat în 1995, a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al cincilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 7,3 milioane de dolari. Acest lungmetraj american o are în rolul principal pe actriţa Scarlett Johansson, care interpretează rolul maiorului Motoko Kusanagi, a cărui misiune constă în distrugerea unei societăţi secrete care controlează spiritele.

Filmul „Power Rangers” a coborât de pe locul al patrulea pe poziţia a şasea în box office-ul nord-american cu încasări de 6,2 milioane de dolari de vineri până duminică. Acest lungmetraj, produs de studioul Lionsgate, prezintă aventurile unui grup de cinci adolescenţi aparent obişnuiţi care devin peste noapte eroi excepţionali şi trebuie să-şi salveze orăşelul natal şi întreaga planetă de sub ameninţarea unei forţe extraterestre, potrivit cinemagia.ro.

Lungmetrajul „Kong: Insula Craniilor/ Kong: Skull Island” a coborât pe locul al şaptelea cu încasări de 5,8 milioane de dolari. În filmul SF "Kong: Insula Craniilor" producătorii lungmetrajului „Godzilla” reinventează povestea de început a unuia dintre cei mai puternici monştri din cinematografia mondială - King Kong. Regizat de Jordan Vogt-Roberts, filmul prezintă expediţia pe o insulă virgină din Pacific a unei echipe de savanţi, soldaţi şi exploratori. Departe de tehnologia modernă, aceştia se aventurează pe domeniul sălbatic al marelui Kong, intrând astfel într-o confruntare supremă dintre om şi natură. Pe domeniul uriaşei primate nu există niciun loc sigur pentru omenire, iar echipa trebuie să îşi folosească toate cunoştinţele pentru a supravieţui, potrivit cinemagia.ro.

Lungmetrajul „Logan”, cel mai recent film din saga „X-Men”, a coborât pe locul al optulea cu încasări de 4,05 milioane de dolari. Acest western post-apocaliptic, un SF de acţiune regizat de James Mangold, cu Hugh Jackman, Patrick Stewart şi Dafne Keen în rolurile principale, oferă spectatorilor un cocktail exploziv de adrenalină, emoţie şi chiar şi o doză de umor. După opt filme în 17 ani, Hugh Jackman a interpretat pentru ultima dată în carieră personajul care i-a consolidat celebritatea, cel al unui mutant păros, puternic, ce deţine o capacitate uluitoare de autoregenerare - Wolverine. Potrivit multor critici de film, „Logan” este cel mai reuşit film din întreaga serie „X-Men”.

Filmul horror cu accente comice „Get Out”, a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al nouălea în box office-ul nord-american, cu încasări de 4,02 milioane de dolari. Acest lungmetraj, regizat de Jordan Peele, reprezintă o privire deloc confortabilă, ba chiar satirică, asupra a ceea ce se poate întâmpla când un afro-american vizitează familia iubitei sale caucaziene, care locuieşte într-o fermă izolată.

Filmul „The Case for Christ” a debutat pe locul al 10-lea în box office-ul din America de Nord, cu încasări de 3,9 milioane de dolari. Acest film, regizat de Jon Gunn, cu actorii Mike Vogel, Erika Christensen şi Faye Dunaway în rolurile principale, se bazează pe povestea reală a unui fost jurnalist de investigaţie, ateu convins, care îşi foloseşte talentul jurnalistic pentru a demitiza credinţa creştină descoperită recent de soţia lui, însă rezultatele eforturile sale vor fi total surprinzătoare şi îi vor schimba viaţa pentru totdeauna.