Sari la conținut

Comedia horror care a debutat pe primul loc în box office

Filmul ''Tyler Perry's Boo 2! A Madea Halloween'', un amestec de comedie și horror, a dominat box-office-ul nord-american în acest week-end, urcând pe primul loc, în prima săptămână de la lansare, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations, relatează AFP.

Cu Tyler Perry regizor, scenarist, producător și actor în rolul principal, ''Tyler Perry's Boo 2! A Madea Halloween'', produs de Lionsgate, o are ca eroină pe bunica Madea care, împreună cu prietenele sale, Bam și Hattie, se aventurează într-un camping bântuit. Cu încasări de 21,6 milioane de dolari în primul său week-end, 'Boo 2!' este cel de-al zecelea film realizat de Tyler Perry care debutează pe primul loc în box-office, potrivit site-ului de specialitate Deadline, notează Agerpres.

'Geostorm', o altă premieră, intră direct pe locul doi, însă încasările sunt dezamăgitoare pentru o producție a studiourilor Warner Bros, potrivit AFP. Thriller-ul SF a adus încasări de 13,3 milioane de dolari.

Filmul horror 'Happy Death Day' își pierde poziția de lider în clasament, ocupând locul trei, cu doar 9,4 milioane de dolari în cel de-al doilea week-end și 40,7 milioane de dolari de la lansare. Produs de Jason Blum, cunoscut pentru ''Paranormal Activity'', un alt film de succes al genului, 'Happy Death Day' este povestea Teresei, o tânără studentă interpretată de Jessica Rothe, care retrăiește în buclă ziua în care este ucisă.

Încasările peliculei 'Blade Runner 2049', continuarea filmului cult al lui Ridley Scott, cu Harrison Ford și Ryan Gosling, continuă să scadă, cu doar 7,2 milioane de dolari în a treia săptămână de box-office, și 74 de milioane în total, de la lansare.

Avându-i în rolurile principale pe Jeff Bridges și Josh Brolin, povestea tragică a pompierilor americani care se luptă cu un incendiu devastator 'Only the brave' se poziționează pe locul al cincilea, în prima săptămână de la lansare, cu încasări de șase milioane de dolari.

Următoarele poziții din topul zece al box-office-ului nord-american sunt ocupate de:

6. ''The Foreigner', un thriller coproducție anglo-chineză, în regia lui Martin Campbell, cu Jackie Chan și Pierce Brosnan (5,4 milioane de dolari, respectiv 22,8 de milioane în două săptămâni).

7. 'It', o adaptare a cărții maestrului stilului ''horror'' Stephen King (3,5 milioane și 320,2 milioane de dolari în șapte săptămâni).

8. 'The Snowman' (3,4 de milioane de dolari)

9. 'American Made', cu Tom Cruise în rolul principal (3,2 milioane de dolari și 45,5 milioane de dolari în patru săptămâni de la debut).

10. 'Kingsman: The Golden Circle' (3 milioane de dolari și 94,6 milioane de dolari în total, în cinci săptămâni).

Pe aceeași temă