Cum vor fi sancționați vinovații pentru gafa de la Oscar

Data publicării:
89th Annual Academy Awards - Show
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26: 'La La Land' producer Jordan Horowitz (L) holds up the winner card reading actual Best Picture winner 'Moonlight' with actor Warren Beatty onstage during the 89th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 26, 2017 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Cei doi oameni vinovaţi că au înmânat plicul greşit la Oscaruri nu vor mai participa niciodată la gala Academiei Americane de Film. Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele acestei instituţii.

Brian Cullinan şi colega sa Martha Ruiz au fost responsabili de servietele cu numele câştigătorilor. Fiecare aşezat la un capăt al scenei cu un set de plicuri fiecare. Unul dintre ei i-a înmânat lui Warren Beatty plicul cu premiul pentru cea mai bună actriţă, în loc de cel în care era numele celui mai bun film.

Cei doi ar putea rămâne şi şomeri. Angajatorul lor, firma de audit care numără voturile la Oscaruri de 83 de ani, a spus că va evalua contractele celor doi responsabili de cea mai mare gafă din istoria galei de premiere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri