Daniel Craig confirmă. Noul James Bond va fi... tot el

Data publicării:
James Bond
Daniel Craig în rolul lui James Bond. Sursa foto: Getty Images

Daniel Craig a confirmat speculaţiile din ultimele săptămâni. Va juca din nou rolul agentului 007 în următorul film din seria James Bond.


Daniel Craig a făcut anunţul despre întoarcerea sa în rolul agentului 007 la emisiunea The Late Show a lui Stephen Colbert.

După lansarea ultimului film din seria James Bond în 2015, actorul anunţase că nu îl va mai interpreta pe agentul secret britanic. Probabil că Daniel Craig s-a răzgândit şi datorită ofertei generoase făcute de Sony.

Presa internaţională scria anul trecut că actorul ar urma să primească aproximativ 150 de milioane de dolari pentru încă două roluri ca agentul 007. Daniel Craig l-a interpretat până acum pe celebrul agent secret în patru filme. Următorul film din seria James Bond se va numi Bond25 şi va fi lansat în 2019.

Craig i-a urmat lui Pierce Brosnan în rolul Bond, debutând în „Casino Royale” din 2006. De atunci a jucat spionul în „Quantum of Solace” (2008), „Skyfall” (2012) şi „Spectre” (2015).

Scenariul pentru noul film cu James Bond va fi semnat de Neal Purvis şi Robert Wade, care au semnat şi scenariile pentru cele mai recente patru filme ale francizei.

Franciza „James Bond”, inspirată din romanele scrise de Ian Fleming, conţine 24 de filme, care au generat împreună încasări de peste 7 miliarde de dolari pe plan internaţional. De-a lungul anilor, rolul James Bond a fost interpretat de mai mulţi actori, printre care Sean Connery, Roger Moore şi Pierce Brosnan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri