Sari la conținut
News Alert

Fiica lui Michael Jackson, despre actorul care va interpreta rolul tatălui ei: Mă simt jignită

Paris Jackson a criticat în termeni duri distribuirea actorului britanic Joseph Fiennes în rolul tatălui ei, Michael Jackson, într-un serial TV de satiră şi a spus că se simte ”incredibil de jignită” de acea ”portretizare ruşinoasă”, informează site-ul revistei People citat de News.ro.

Michael Jackson Court Case Continues

Foto: Gulliver/Getty Images

Fanii megastarului american, decedat în 2009, s-au declarat şocaţi după ce au văzut trailerul serialului de satiră ”Urban Myths”, produs de postul de televiziune Sky Arts, difuzat marţi.

Fiica megastarului a fost invitată de admiratorii ei de pe Twitter să îşi spună părerea despre acea producţie de televiziune. 

Sincer, m-a făcut să îmi doresc să vomit”, a spus Paris Jackson, după ce a vizionat acel trailer.

Mă simt incredibil de jignită şi sunt sigură că foarte mulţi oameni simt la fel”, a continuat Paris Jackson, în vârstă de 18 ani.

Mă înfurie să văd cât de evident de intenţionat a fost pentru producători, care şi-au dorit ca acest show să fie insultător, nu doar faţă de tatăl meu, ci şi pentru naşa mea de botez, Elizabeth Taylor”, a adăugat Paris Jackson. 

În ianuarie 2016, Joseph Fiennes, un actor britanic caucazian, a fost distribuit în rolul cântăreţului Michael Jackson într-un serial britanic de ficţiune şi de satiră, intitulat ”Urban Myths”, ce va avea premiera pe postul de televiziune Sky Arts pe 19 ianuarie.

Sky Arts a lansat deja un prim trailer pentru noua producţie TV. În acel trailer, Michael Jackson (interpretat de Joseph Fiennes), Elizabeth Taylor (interpretată de Stockard Channing) şi Marlon Brando (interpretat de Brandon Cox) sunt prezentaţi în interiorul unui automobil, în timp ce părăsesc în mare grabă oraşul New York, după atacurile teroriste din 11 septembrie 2001.

Serialul de satiră ”Urban Myths”, compus din mai multe scenete scurte şi amuzante, nu se limitează însă doar la acel trio burlesc, ci ”readuce” pe micul ecran mai multe legende, precum Bob Dylan, Samuel Beckett, Muhammad Ali şi Cary Grant.

Nu lipseşte nici figura lui Adolf Hitler. Interpretat de Iwan Rheon - interpretul maleficului Ramsay Bolton din serialul ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” - dictatorul nazist, un pictor mediocru în tinereţe, este mereu flancat de bunul lui prieten - jucat de Rupert Grint, cunoscut pentru rolul Ron Weasley din franciza ”Harry Potter” -, căruia încearcă să îi facă portretul.

Noul serial de satiră, deşi nu a fost încă lansat oficial, a generat deja o polemică aprinsă. Fanii cântăreţului Michael Jackson au protestat vehement faţă de folosirea unui actor caucazian, Joseph Fiennes (fratele mult mai cunoscutului actor Ralph Fiennes), pentru întruchiparea pe micul ecran a idolului lor.

Cu atât mai mult cu cât în acest serial de satiră, în care abundă umorul tipic britanic, Joseph Fiennes joacă în aşa fel încât îl face pe regretatul megastar american să pară o persoană ”paranoică” şi ”de la ţară”.

Pe aceeași temă