Sari la conținut

Filmul care a detronat Wonder Woman din fruntea box office-ului

Filmul de animație "Cars 3" a debutat pe primul loc în box office-ul din America de Nord și a obținut în primul său weekend de proiecții în cinematografele din Statele Unite și Canada încasări de 53,5 milioane de dolari, potrivit estimărilor transmise de reprezentanții companiei Exhibitor Relations, citați de AFP.

În cel de-al treilea opus al francizei animate "Cars", celebra mașină vopsită în roșu și galben Flash McQueen trebuie să facă față concurenței reprezentate de noi bolizi extrem de puternici și să găsească soluții pentru a rivaliza cu aceștia, pentru a nu fi nevoită să renunțe la cursele de viteză, potrivit Agerpres.

Filmul "Wonder Woman", cu actrița Gal Godot în rolul principal, a coborât pe locul al doilea în box office-ul nord-american în cel de-al treilea weekend de proiecții, cu încasări de 40,7 milioane de dolari de vineri până duminică. Pelicula, inspirată din universul benzilor desenate, prezintă noile aventuri ale prințesei-amazoane Diana, o super eroină care este capabilă să ocolească gloanțele și să treacă prin geamuri nevătămată.

Nou intrat în clasament, filmul "All eyez on me", a debutat pe poziția a treia, cu încasări de 27 de milioane de dolari. Regizat de Benny Boom, această peliculă biografică este dedicată vieții și carierei rapperului american Tupac Shakur. Filmul ar fi trebuit să fie lansat în 2016, pentru a marca împlinirea a 20 de ani de la moartea artistului în urma unui schimb de focuri de armă, în condiții rămase neelucidate, în Las Vegas. Tupac Shakur a rămas până în zilele noastre una dintre cele mai influente personalități din industria hip-hop.

Lungmetrajul "The Mummy", cu Tom Cruise în rolul principal, a pierdut două poziții și a coborât pe locul al patrulea, obținând în cel de-al doilea weekend de proiecții în cinematografele nord-americane încasări de 13,9 milioane de dolari. Potrivit IMDb.com, în această peliculă, în care joacă și Russell Crowe, o prințesă străveche — interpretată de Sofia Boutella — este trezită la viață în cripta ei, aflată la mare adâncime în deșert. Prințesa Ahmanet aduce cu ea o răutate neobișnuită, care a crescut pe parcursul mileniilor, și dezlănțuie asupra lumii o teroare care sfidează rațiunea umană.

Un alt nou film lansat weekendul trecut, lungmetrajul "47 Meters Down", a debutat pe locul al cincilea, cu încasări de 11,5 milioane de dolari. Pelicula spune povestea a două surori rămase blocate pe fundul oceanului într-o cușcă de protecție contra rechinilor, al cărei cablu s-a rupt. Lipsa aerului și un grup de rechini periculoși alimentează suspansul acestei producții cinematografice

Pe aceeași temă