Sari la conținut

Filmul care s-a menținut pe primul loc în box office-ul românesc

Lungmetrajul „Frumoasa şi bestia/ Beauty and the Beast”, regizat de Bill Condon, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc, generând încasări de 1.167.930 de lei, potrivit News.ro.

Cel mai recent remake live action al animaţiei „Frumoasa şi Bestia”, conţine primul personaj gay şi prima scenă de dragoste din istoria grupului Disney. Din distribuţie fac parte Emma Watson, Josh Gad, Luke Evans, Dan Stevens, Ewan McGregor, Gugu Mbatha-Raw, Kevin Kline şi Stanley Tucci.

Pe poziţia a doua în top a debutat filmul SF ”Viaţă, primele semne/ Life”, regizat de Daniel Espinosa, cu Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson şi Ryan Reynolds în rolurile principale. Pelicula a încasat, în primul weekend pe marile ecrane româneşti, 502.602 lei şi a fost vizionată de 24.892 de spectatori, potrivit Cinemagia.

Comedia de acţiune ”Chips: Poliţişti de belea/ Chips”, cu  Michael Peña în rol principal, a debutat pe locul al treilea în clasament, cu încasări de 502.395 de lei, după ce a fost vizionat de 25.609 spectatori.

Lungmetrajul ”Kong: Insula Craniilor/ Kong: Skull Island”, regizat de Jordan Vogt-Roberts. se poziţionează pe locul al patrulea în box office-ul românesc, cu încasări de 412.158 de lei şi 18.082 de spectatori. Producătorii lungmetrajului ”Godzilla” reinventează povestea de început a unuia dintre cei mai puternici monştri din cinematografia mondială - King Kong.

Locul al cincilea este ocupat de ”Logan”, cel mai recent film din saga ”X-Men”, care a încasat 195.760 de lei şi a fost vizionat de 9.496 de spectatori. Filmul îi are în distribuţie pe Hugh Jackman, Patrick Stewart şi Dafne Keen şi este regizat de James Mangold.

Animaţia ”Balerina/ Ballerina” se află pe locul al şaselea în top, cu încasări de 151.681 de lei şi 7.807 spectatori. Filmul prezintă aventura lui Felicie, o tânără orfană care are o singură pasiune - dansul. Împreună cu Victor, cel mai bun prieten al său care îşi doreşte să devină un inventator renumit, pune la cale un plan îndrăzneţ pentru a fugi din orfelinat direct la Paris. Felicie va trebui să lupte să se autodepăşească şi să înveţe din greşeli, astfel încât să poată transforma în realitate cel mai nebunesc vis al său.

Filmul ”Noapte albă/ Sleepless”, cu Jamie Foxx, Michelle Monaghan şi Dermot Mulroney în distribuţie, ocupă locul al şaptelea în clasamentul românesc, cu încasări de 120.168 de lei şi 5.797 de spectatori.

Lungmetrajul ”Silence” semnat de Martin Scorsese a coborât pe locul al optulea în box office-ul românesc, cu încasări de 85.637 de lei, după ce a fost vizionat de 4.038 de spectatori.

Comedia ”Hai să ne batem/ Fist fight”, de Richie Keen, cu Ice Cube, Charlie Day şi Tracy Morgan în distribuţie, a coborât pe locul al nouălea în box office-ul românesc, cu încasări de 35.506 lei şi 1.688 de spectatori.

Filmul de acţiune ”John Wick 2”, regizat de Chad Stahelski, cu Keanu Reeves în distribuţie, se află pe locul al zecelea în top, cu încasări de 28.839 de lei, după ce a fost vizionat de 1.256 de spectatori.