Sari la conținut

Filmul „Wonder Woman” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc

Filmul „Wonder Woman”, regizat de Patty Jenkins, cu Gal Gadot în rolul principal, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 1.035.973 de lei.

Un număr de 44.549 de spectatori au vizionat, weekendul trecut, filmul care are la bază personaje din benzile desenate DC. Personajul Wonder Woman a fost creat de William Moulton Marston.

În Statele Unite, filmul a generat încasări de 100,5 milioane de dolari, iar la nivel internaţional, 122,5 milioane de dolari, în 55 de ţări. Din această sumă, 18,3 milioane de dolari au fost încasaţi în urma proiecţiilor în săli Imax, ”Wonder Woman” fiind al treilea film DC Comics cu cele mai mari încasări în săli de acest gen, notează News.ro.

Actrița care o interpretează pe Wonder Woman, Gal Gadot, a fost însărcinată pe tot parcusul filmărilor. Când a încheiat filmările, ea era deja în cinci luni, notează Business Insider. 

Filmul ”Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, cel de-al cincilea al francizei, a coborât pe locul al doilea în clasamentul românesc, cu încasări de 941.515 de lei, potrivit Cinemagia.

După şase ani de la cel mai recent film din seria ”Piraţii din Caraibe”, în noul lungmetraj, regizat de Joachim Rønning şi Espen Sandberg, Johnny Depp revine în rolul piratului Jack Sparrow, aflat din nou în pericol, fiind urmărit de marinarii-fantomă, în frunte cu Căpitanul Salazar (Javier Bardem), care a reuşit să scape din Triunghiul Diavolului şi îşi doreşte cu îndârjire să îl găsească şi să îl omoare pe Sparrow. Din distribuţia filmului mai fac parte Kevin R. McNally ca Joshamee Gibbs, Golshifteh Farahani în rolul vrăjitoarei Shansa, David Wenham ca Scarfield, Stephen Graham în rolul lui Scrum, şi Geoffrey Rush, în rolul căpitanului Hector Barbossa.

Comedia ”Baywatch”, regizată de Seth Gordon, cu Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach şi Alexandra Daddario în distribuţie, a debutat pe locul al treilea în top, cu încasări de 694.732 de lei şi 35.642 de spectatori.

Lungmetrajul ”King Arthur: Legenda sabiei”, regizat de Guy Ritchie, a coborât pe locul al patrulea în box office, cu încasări de 166.346 de lei, după ce a fost vizionat de 6.992 de spectatori.

După asasinarea tatălui lui Arthur, unchiul său (Jude Law) este cel care preia conducerea regatului Camelot. Alungat din castel şi mult prea mic să-şi mai amintească originile, Arthur ajunge să crească departe de împărăţie, pe aleile întunecate ale oraşului Londinium. Din distribuţia peliculei fac parte actorii Charlie Hunnam, Jude Law, Eric Bana şi Djimon Hounsou.

Filmul de animaţie ”The Boss Baby: Cine-i şef acasă?” s-a menţinut pe poziţia a cincea, după ce a fost vizionat, în al optulea weekend de la premiera românească, de 4.868 de spectatori şi a încasat 97.037 de lei.

Comedia ”Cum să fii amantu' la femei/ How to Be a Latin Lover”, cu Salma Hayek, Kristen Bell şi Eugenio Derbez în rolurile principale, a coborât pe locul al şaselea în topul românesc, după ce a generat încasări de 75.947 lei şi a fost vizionat de 3.566 de spectatori.

Pe locul al şaptelea a coborât pelicula ”Gardienii Galaxiei Vol. 2/ Guardians of the Galaxy Vol. 2”, regizată de James Gunn, cu încasări de 75.907 de lei.

Animaţia spaniolă ”Deep: O aventură nesfârşită”, regizată de Julio Soto Gurpide, se află pe locul al optulea, după al patrulea weekend de la lansare, cu încasări 49.540 de lei şi 2.755 de spectatori. ”Deep: O aventură nesfârşită” este o călătorie plină de umor şi culoare în adâncul oceanului, printre creaturi marine şi peisaje spectaculoase.

Filmul SF ”Alien: Covenant”, în regia lui Ridley Scott, cu Noomi Rapace, Michael Fassbender şi Katherine Waterston în distribuţie, a coborât pe locul al nouălea în clasamentul românesc, cu încasări de 48.740 de lei şi 2.332 de spectatori.

Comedia ”Prizoniere de vacanţă/ Snatched”, cu Amy Schumer şi Goldie Hawn în rolurile principale, se află pe locul al zecelea în box office-ul românesc, cu încasări de 37.899 de lei, după ce a fost vizionat de 1.834 de spectatori.