„Game of Thrones”. Lena Headey: Mi-aș fi dorit ca Cersei să aibă un sfârșit mai dramatic. Dar a fost finalul perfect

Data actualizării: Data publicării:
cersei

Penultimul episod din „Game of Thrones” a fost criticat dur de mulți dintre fanii serialului, care consideră că Cersei nu a avut parte de sfârșitul meritat. De aceeași părere a fost și Lena Headey când a citit scenariul, a dezvăluit actrița care o interpretează pe malefica regină. 

Citește și: O nouă gafă marca „Game of Thrones”

Actrița Lena Headey a vorbit despre ultimele momente ale personajului Cersei într-un interviu pentru Entertainment Weekly.

„Începe sezonul final prinsă într-o pânză pe care singură a creat-o, cum face de obicei Cersei. Este foarte nefericită și tot ce se întâmplă devine mai real ca niciodată pentru ea. Începe să piardă controlul. A pierdut toate alianțele, legăturile, dragostea. Întotdeauna i-a fost sortit să fie singură. Și până în ultimul moment, este, ca întotdeauna, în negare.

În timp ce Daenerys Targaryen atacă ținutul, Jaime își abandonează prietenii și noua iubită Brienne pentru a se întoarce la sora sa. Îl ucide pe Euron Greyjoy și încearcă să o ducă pe Cersey într-un loc sigur. Însă, pasajul este prăbușit, astfel că încearcă să o consoleze pe Cersei în timp ce-și așteaptă moartea.

Lena Headey a dezvăluit că a avut sentimente „amestecate” când a aflat cum va muri Cersei. „Mi-am dorit ca ea să aibă parte de o scenă mare sau de luptă,” a spus actrița. Însă, după o discuție cu colegul său Nikolaj Coster-Waldau (Jaimie) a văzut altfel lucrurile și a apreciat finalul. „Cu cât vorbeam mai mult, cu atât îmi părea finalul perfect pentru ea. Au venit pe lume împreună și acum pleacă împreună,” a spus Headey.

„Cred că cea mai mare surpriză este că el s-a întors la ea. Cersei realizează cât de mult îl iubește și cât de mult el o iubește. Este cea mai adevărată legătură pe care a avut-o. Le este menit să fie împreună,” a mai spus actrița.

În ultimul moment, în timp ce-și privește fratele și își așteaptă sfârșitul, „este poate prima dată când Cersei își găsește pacea,” spune Headey.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri