Înainte ca Alec Baldwin să o împuște mortal pe Halyna Hutchins, membrii echipei de filmare s-ar fi jucat cu arme cu muniție reală

Data actualizării: Data publicării:
Alec Baldwin
Alec Baldwin FOTO: Profimedia Images

Membrii echipei de filmare de la „Rust” au folosit arme cu muniție reală într-un joc numit „plinking”, cu câteva ore înainte ca Halyna Hutchins să fie ucisă, a declarat pentru CNN fondatoarea și CEO-ul The Wrap, Sharon Waxman, citând surse apropiate incidentului.

Una dintre armele folosite a ajuns ulterior la actorul Alec Baldwin, care a tras focurile care au ucis-o pe Hutchins, în vârstă de 42 de ani, și l-au rănit pe regizorul Joel Souza, potrivit The Wrap.

„Există acest joc în care se implică uneori membrii echipelor, se numește „plinking”. Practic, se duc pe câmp și împușcă în cutii de bere. Se folosește muniție reală. Am aflat că asta s-a întâmplat în dimineața zilei în care Halyna Hutchins a fost ucisă”, a spus Waxman.

Waxman a spus pentru CNN că „plinking” este destul de comun atunci când există pauze între filmări.

CNN nu a putut confirma informațiile The Wrap.

Atunci când producătorilor „Rust” li s-a cerut să comenenteze informația, ei au reluat declarația anterioară care a fost trimisă tuturor instituțiilor de presă. „Siguranța distribuției și a echipei noastre este prioritatea principală a Rust Productions și a tuturor celor asociați cu compania. Deși nu am fost informați cu privire la vreo reclamație oficială privind siguranța armelor sau a recuzitei de pe platoul de filmare, vom efectua o revizuire internă a procedurilor noastre. Între timp, producția este oprită. Vom continua să cooperăm cu autoritățile din Santa Fe în investigația desfășurată și vom oferi consiliere psihologică pentru toată echipa în această perioadă tragică.”

Incidentul a avut loc joi la Bonanza Creek Ranch din Santa Fe, New Mexico. Souza, care a fost rănit la umăr, le-a spus anchetatorilor că arma de recuzită a explodat în timp ce Baldwin exersa tragerea cu pistolul, conform unei declarații pe propria răspundere.

Potrivit anchetei, Souza a spus că trei persoane manipulaseră armele de foc pentru filmare, acestea fiind verificate de armurier și asistentul de regie și apoi date actorului care le-a folosit.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri