Sari la conținut
News Alert

Încasări de 35 de milioane de dolari pentru filmul care a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul horror „Annabelle 2/ Annabelle: Creation”, regizat de David F. Sandberg, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 35,04 milioane de dolari, potrivit site-ului boxofficemojo.com.

În acest film, un creator de păpuşi şi soţia lui primesc în casa lor o măicuţă şi mai multe fetiţe venite de la un orfelinat desfiinţat, la mai mulţi ani după moartea tragică a fiicei lor. Cu toţii devin curând ţintele lui Annabelle, păpuşa posedată confecţionată cândva de bărbat. Din distribuţia filmului fac parte Miranda Otto, Anthony LaPaglia, Talitha Bateman şi Brian Howe.

Filmul „Dunkirk”, regizat de Christopher Nolan, s-a menţinut pe locul al doilea în box office-ul din America de Nord, în cel de-al patrulea weekend de la lansare, cu încasări de 11,4 de milioane de dolari.

Distribuţia filmului este alcătuită din actorii Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Fionn Whitehead, precum şi Harry Styles, membru al trupei One Direction. Povestea peliculei are loc în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial, când trupele britanice şi ale aliaţilor sunt înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat.

Animaţia ”Goana după alune 2/ The Nut Job 2: Nutty by Nature”, regizată de Cal Brunker, cu Jeff Dunham, Robert Tinkler şi Joe Pingue în distribuţie, a debutat pe cel de-al treilea loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 8,9 milioane de dolari.

În acest film, liniştea vieţuitoarelor din Liberty Park este ameninţată de planurile expansioniste ale primarului care vrea să înlocuiască colţul de natură din centrul oraşului cu un parc de distracţii zgomotos. Pentru a-şi salva căminul, veveriţa Surly şi prietenii săi trebuie să ia măsuri repede.

Filmul ”Turnul Întunecat/ The Dark Tower”, prima ecranizare a operei omonime semnate de celebrul scriitor Stephen King, în regia lui Nikolaj Arcel, a coborât trei poziţii în clasament, ajungând pe locul al patrulea, după ce a generat încasări de 7,8 milioane de dolari, în cel de-al doilea weekend de la debut.

Din distribuţia filmului de aventură şi acţiune SF fac parte Matthew McConaughey, Idris Elba, Katheryn Winnick, Jackie Earle Hale şi Abbey Lee. În film este prezentat, captiv într-un peisaj deşertic dintr-un univers paralel dezolant, ultimul pistolar, Roland Deschain (Idris Elba), care duce o luptă nesfârşită cu Walter O'Dim - "Omul în negru" (Matthew McConaughey). Acesta urmăreşte să distrugă Turnul întunecat, elementul-cheie care menţine Universul laolaltă, iar singurul care îl poate împiedica este Roland.

Animaţia ”Emoji Filmul. Aventura zâmbăreţilor/ The Emoji Movie”, regizată de Anthony Leondis, a coborât două poziţii în clasament, ajungând pe locul al cincilea, cu încasări de 6,6 milioane de dolari. Din distribuţie fac parte, între alţii, Patrick Stewart, Christina Aguilera, Sofía Vergara, James Corden, T.J.Miller, Jennifer Coolidge, Jake T. Austin, Anna Faris, Maya Rudolph, Rob Riggle, Steven Wright  şi  Ilana Glazer.

Filmul invită spectatorii să descopere lumea secretă din propriul telefon. În aplicatia de mesagerie se ascunde Textopolis, orăşelul semnelor denumite generic “emoji”. Înzestrate fiecare cu o singură expresie facială, ele îşi dispută atenţia celui care utilizează telefonul. Doar Gene, un emoji exuberant, care s-a născut fără filtru, are mai multe expresii. Hotărât să devină şi el “normal”, ca celelalte emoji, Gene apelează la ajutorul prietenului său Hi-5 şi al lui Jailbreak, celebru spărgător de cod software. Însă, când un mare pericol ameninţă telefonul “stăpânului”, soarta tuturor semnelor emoji depinde de cei trei prieteni, care trebuie să-şi salveze lumea înainte ca aceasta să fie ştearsă cu totul.

Comedia ”Girls Trip”, regizată de Malcolm D. Lee, cu Regina Hall, Jada Pinkett Smith şi Queen Latifah în distribuţie, a coborât două poziţii în clasament, în cel de-al patrulea weekend de la lansare, ajungând pe locul al şaselea, cu încasări de 6,5 milioane de dolari. Filmul prezintă patru prietene care călătoresc în New Orleans pentru a se distra la un festival anual.

Filmul ”Spider-Man: Întoarcerea acasă/ Spider-Man: Homecoming”, regizat de John Watts, a coborât o poziţie în clasament, ajungând pe locul al şaptelea, în cel de-al şaselea weekend de la debut, cu încasări de 6,1 milioane de dolari. Tom Holland joacă rolul principal, iar din distribuţie mai fac parte Michael Keaton, Jon Favreau, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Marisa Tomei şi Robert Downey Jr. În noul film, produs de  Marvel Cinematic Universe (MCU), Peter Parker încearcă să se împartă între viaţa la şcoală şi responsabilităţile de Spider-Man, care este nevoit să îl înfrunte pe Vulture.

Thrillerul ”Kidnap”, regizat de Luis Prieto, cu Halle Berry în distribuţie, a coborât trei poziţii în box office-ul din America de Nord, ajungând pe locul al optulea, cu încasări de 5,2 milioane de dolari, în cel de-al doilea weekend de la debut. Mamă singură, Karla McCoy trăieşte o viaţă perfectă alaturi de fiul ei Frankie. Într-o zi, când se duc la un bâlci local, baiatul este răpit. Pentru a-l găsi pe Frankie, Karla cere ajutorul oamenilor din oraş.

Drama ”The Glass Castle”, regizată de Destin Cretton, cu Brie Larso şi Woody Harrelson în distribuţie, a debutat pe locul al nouălea în box office-ul nord-american, cu încasări de 4,8 de milioane de dolari. Filmul prezintă o tânără care creşte într-o familie disfuncţională, tatăl ei fiind alcoolic, iar mama ei, o artistă excentrică, potrivit imdb.com.

Thrillerul ”Atomic Blonde: Agenta sub acoperire/ Atomic Blonde”, regizat de David Leitch, cu Charlize Theron, James McAvoy şi John Goodman în distribuţie, a coborât trei poziţii în clasament, ajungând pe locul al zecelea, în cel de-al treilea weekend de la debut, cu încasări de 4,5 milioane de dolari.

Filmul o prezintă pe cea mai letală asasină MI6, trimisă în Berlin să rezolve un caz de siguranţă naţională în timp ce revoluţia sufocă străzile germane, iar trădarea este la ordinea zilei. Singură într-un oraş dominat de haos, cel mai de preţ agent al serviciilor secrete britanice, Lorraine Broughton, se asociază cu agentul infiltrat David Percival (James McAvoy) pentru a deconspira un joc letal de spionaj şi a readuce în ţară un dosar clasificat extrem de important.

Sursa: News.ro