Galerie Foto Keanu Reeves le-a făcut unor miri cea mai mare surpriză din viața lor și a apărut pe neașteptate la nuntă

Data publicării:
keanu-reeves-nunta-anglia (1)
Un cuplu din Anglia a avut chiar în ziua nunții o surpriză colosală: actorul Keanu Reeves și-a făcut apariția la eveniment FOTO: Profimedia Images

Un cuplu din Anglia a avut chiar în ziua nunții o surpriză colosală: actorul Keanu Reeves și-a făcut apariția la eveniment, spre surprinderea celor doi miri și a invitaților lor.

 Keanu Reeves s-a fotografiat și cu câțiva invitați FOTO: Profimedia Images
Keanu Reeves s-a fotografiat și cu câțiva invitați FOTO: Profimedia Images

Nikki și James Roadnight s-au căsătorit weekendul trecut, la Fawsley Hall Hotel & Spa din Northamptonshire. Mirele l-a văzut în zona barului hotelului pe Keanu Reeves și i-a spus că i-ar face plăcere să vină la nunta lui. Bineînțeles, nu a crezut că acest lucru chiar se va întâmpla. „A fost foarte prietenos și a spus că o va face mai târziu. Nu credean că va veni, dar totuși a fost grozav că soțul meu a vorbit cu el”, a spus ulterior mireasa, potrivit People.

Nu numai că a apărut la nuntă, dar actorul în vârstă de 57 de ani chiar și-a făcut fotografii cu tinerii căsătoriți și familia lor.

Nikki a mai spus că actorul este foarte „amabil și prietenos”, i-a felicitat pentru căsătorie și chiar „și-a făcut timp să vorbească cu unii dintre invitații noștri”, iar mulți dintre ei au fost „puțin uluiți”. Mireasa a mai spus că nunta ar fi fost oricum „perfectă” și „magică” chiar și fără apariția lui Reeves, darasta a făcut-o „memorabilă”.

Potrivit ITV, Reeves se afla în zonă pentru filmările la un documentar despre Formula 1 și a vizitat și un pub de lângă Fawsley Hall.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri