Kevin Spacey se întoarce la actorie. Va juca într-un film despre un bărbat acuzat pe nedrept de pedofilie

Data publicării:
Kevin Spacey
Actorul Kevin Spacey. Foto: Profimedia Images

Controversatul actor Kevin Spacey, acuzat în mai multe rânduri de hărțuire sexuală în ultimii patru ani, se va întoarce pe platourile de filmare cu un rol mic într-un film italian, relatează The Guardian.

Spacey, în vârstă de 61 de ani, va juca rolul unui polițist care investighează cazul unui bărbat acuzat pe nedrept de pedofilie. Franco Nero, regizorul filmului care va juca și rolul principal, se declară „fericit” că Spacey a acceptat rolul.

„Sunt foarte fericit că Kevin fost de acord să participe în filmul meu. Îl consider un mare actor și abia aștept să începem filmările”, a spus Nero la ABC News.

Spacey a intrat într-un con de umbră din 2017, când mai mult de 20 de bărbați l-au acuzat de hărțuire sexuală și abuz pe vreme când lucra la teatrul Old Vic din Londra, între 1995 și 2013. Spacey a negat constant acuzațiile.

În urma acuzațiilor, Spacey a fost concediat din Serialul House of Cards, al cărui protagonist fusese timp de cinci sezoane, interpretându-l pe Frank Underwood, un politician american lipsit de scrupule care la punctul culminant al serialului devine președintele Statelor Unite ale Americii.

În octombrie 2019, procurorii din Los Angeles au respins un dosar, în care Spacey era acuzat de agresiune sexuală, pentru că acuzatorul murise. În iulie 2020, procurorii din Massachussetts au respins și ei un dosar în care Spacey fusese acuzat de hărțuire sexuală – acuzatorul său a refuzat să se prezinte în fața instanței.

După ce a căzut în dizgrația publicului și industriei de film, Spacey a început să publice clipuri video scurte bizare pe rețelele sociale. Într-un astfel de clip, publicat de Crăciun, în 2019, Spacey care pare să-și interpreteze personajul din House of Cards - „Data viitoare când cineva face ceva ce nu vă place, puteți să-l atacați”, spune vedeta, „dar puteți și să opriți focul și să faceți ceva neașteptat. Poți să-i omori cu bunătate”, se încheie înregistrarea care durează un minut. Ultimele secvențe îl arată pe Spacey răscolind focul în cămin pe fondul câtorva acorduri muzicale dramatice.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri