Sari la conținut

Nou record la Globurile de Aur: „La la Land” a obținut șapte premii

Musicalul „La La Land” a dominat gala de premiere a Globurilor de Aur. Filmul şi-a adjudecat șapte premii, un nou record, adică a câştigat fiecare categorie la care a fost nominalizat. Printre trofee se numără cel pentru cel mai bun musical, cel mai bun regizor, cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă într-un musical, cel mai bun scenariu şi cea mai bună coloană sonoră. 

Regizorul și scenaristul peliculei, producătorul filmului și actorii Emma Stone, Ryan Gosling au urcat, pe rând pe scenă, pentru a-și lua premiile și pentru a rosti un mic discurs de mulțumire. 

„Este o nebunie, nu am cuvinte. Acum 6 ani, când am început să lucrăm la acest film, ideea de a face un musical original ce are loc în Los Angeles era o fantezie. Să stau aici în această seară este mai ireal decât pot să descriu şi o onoare”, a spus Fred Berger, producătorul „La La Land”.

Regizorul și cei doi actori din rolurile principale le-au mulțumit celor dragi pentru că i-au susținut în cariera lor. 

„Nu ajungi aici dacă nu stai pe umerii unui munte de persoane. Iubito, îţi mulţumesc. Fiicelor mele, Amada şi Esmeralda, vă iubesc”, a spus Ryan Gosling. 

„Trebuie să încep prin a mulţumi mamei mele incredibile. Mulţumesc, mamă, pentru tot! M-am mutat aici acum 13 ani, iar fără mama, fără tata, fără fratele meu care m-a suportat toată viaţa... Mulţumesc, Spence! Eşti cel mai bun”, a spus actrița Emma Stone, vizibil emoționată.

„Vreau să mulţumesc familiei, părinţilor din New Jersey, cred că se uită, surorii mele, Anna, că m-au susţinut şi că au crezut în mine când le-am spus că vreau să fac filme, la trei ani. Voi aţi spus bine. Mulţumesc foarte mult”, a afirmat regizorul Damien Chazelle în discursul său de mulțumire. 

La categoria dramă, cel mai bun film a fost desemnat „Moonlight”, povestea unui afro-american gay ce se luptă să-și găseasca locul într-o societate care-l marginalizează pentru cine este.

Experţii consideră că laureaţii Globurilor de Aur sunt în cărţi şi pentru Premiile Oscar, cele mai râvnite trofee din lumea cinematografiei.

Pe aceeași temă