Nou record la Globurile de Aur: „La la Land” a obținut șapte premii

Data publicării:
74th Annual Golden Globe Awards - Press Room
BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 08: Actor Ryan Gosling, winner of Best Actor in a Musical or Comedy for "La La Land," poses in the press room during the 74th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 8, 2017 in Beverly Hills, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Musicalul „La La Land” a dominat gala de premiere a Globurilor de Aur. Filmul şi-a adjudecat șapte premii, un nou record, adică a câştigat fiecare categorie la care a fost nominalizat. Printre trofee se numără cel pentru cel mai bun musical, cel mai bun regizor, cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă într-un musical, cel mai bun scenariu şi cea mai bună coloană sonoră. 

Regizorul și scenaristul peliculei, producătorul filmului și actorii Emma Stone, Ryan Gosling au urcat, pe rând pe scenă, pentru a-și lua premiile și pentru a rosti un mic discurs de mulțumire. 

„Este o nebunie, nu am cuvinte. Acum 6 ani, când am început să lucrăm la acest film, ideea de a face un musical original ce are loc în Los Angeles era o fantezie. Să stau aici în această seară este mai ireal decât pot să descriu şi o onoare”, a spus Fred Berger, producătorul „La La Land”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Regizorul și cei doi actori din rolurile principale le-au mulțumit celor dragi pentru că i-au susținut în cariera lor. 

„Nu ajungi aici dacă nu stai pe umerii unui munte de persoane. Iubito, îţi mulţumesc. Fiicelor mele, Amada şi Esmeralda, vă iubesc”, a spus Ryan Gosling. 

„Trebuie să încep prin a mulţumi mamei mele incredibile. Mulţumesc, mamă, pentru tot! M-am mutat aici acum 13 ani, iar fără mama, fără tata, fără fratele meu care m-a suportat toată viaţa... Mulţumesc, Spence! Eşti cel mai bun”, a spus actrița Emma Stone, vizibil emoționată.

„Vreau să mulţumesc familiei, părinţilor din New Jersey, cred că se uită, surorii mele, Anna, că m-au susţinut şi că au crezut în mine când le-am spus că vreau să fac filme, la trei ani. Voi aţi spus bine. Mulţumesc foarte mult”, a afirmat regizorul Damien Chazelle în discursul său de mulțumire. 

La categoria dramă, cel mai bun film a fost desemnat „Moonlight”, povestea unui afro-american gay ce se luptă să-și găseasca locul într-o societate care-l marginalizează pentru cine este.

Experţii consideră că laureaţii Globurilor de Aur sunt în cărţi şi pentru Premiile Oscar, cele mai râvnite trofee din lumea cinematografiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri