Sari la conținut
News Alert

O femeie-cascador a murit pe platourile de filmare la „Deadpool 2”

O femeie-cascador a murit într-un accident de motocicletă, în Vancouver, pe platourile de filmare la „Deadpool 2”, informează BBC.

Poliţia a confirmat că femeia a murit luni dimineaţă şi că autorităţile au început o anchetă. Numele victimei nu a fost dezvăluit.

Martorii au descris cum ea a pierdut controlul motocicletei, a sărit peste bordură şi a intrat în vitrina de la parterul unei clădiri. Presa locală a precizat că femeia reuşise să facă respectiva cascadorie de mai multe ori până la fatalul accident.

De o săptămâna străzile din oraşului Vancouver erau închise pentru filmarea mai multor scene din film. Actorul canadian Ryan Reynolds, protagonistul „Deadpool 2”, producţie a Marvel Comics, filmează în oraşul natal încă din luna iunie.

„Astăzi am pierdut în mod tragic un membru al echipei pe când filmam «Deadpool». Suntem devastaţi şi şocaţi, însă ne dăm seama că nimic nu se poate apropia de durerea pe care o simt familia şi apropiaţii ei în acest moment”, a scris Reynolds pe Twitter.

Compania 20th Century Fox a transmis: „Inimile şi rugăciunile noastre sunt alături de familie, prieteni şi colegi, în aceste momente dificile”.

Lungmetrajul „Deadpool 2”, regizat de David Leitch şi produs de Ryan Reynolds, va avea premiera pe 1 iunie 2018. „Deadpool”, lansat în februarie 2016, s-a dovedit a fi un succes de box office, dar şi de critică, primind numeroase nominalizări şi premii. „Deadpool” a fost, de asemenea, cel mai piratat film al anului trecut.

(sursa: News.ro)

Citiți și: 

VIDEO. Tom Cruise, cascadorie ratată