Răspunsul lui Kevin Spacey după ce „House of Cards” a fost acuzat că ar împrumuta idei din acţiunile lui Trump

Data actualizării: Data publicării:
house of card imdb
FOTO: IMDB

Serialul „House Of Cards” a fost acuzat de mai multe persoane care îl urmăresc că ar împrumuta idei din realitatea politică americană, mai ales din acţiunile preşedintelui Donald Trump. Actorul distribuit în rolul principal, Kevin Spacey, a negat acuzaţia, spunând că anumite întâmplări filmate pentru serial obişnuiesc să se întâmple cu adevărat, informează nme.com.

house of cards imdb 2
FOTO: IMDB

Limita dintre ficţiune şi realitate a devenit neclară în urmă cu o lună, când contul oficial de Twitter al serialului „House of Cards” i-a trimis un mesaj prim-ministrului britanic Theresa May, criticând-o pentru că nu a participat la o dezbatere despre alegerile generale la BBC One, potrivit News.ro.

„Nu am simţit niciodată o obligaţie de a concura cu lumea reală. Noi considerăm că reprezentăm un univers alternativ”, a spus Kevin Spacey, marţi seară, în cadrul emisiunii „The One Show”.

„La o anumită perioadă între filmarea episoadelor şi lansarea acestora – una, două, trei, cinci sau şase lucruri pe care le-am prezentat se întâmplă în lumea reală. Întotdeauna spunem: «Oamenii vor crede că am furat ideile din titlurile din presă». Însă, de fapt, se întâmplă invers”, a adăugat actorul.

Recent, actriţa Robin Wright, protagonistă în „House of Cards”, alături de Kevin Spacey, a glumit spunând că Donald Trump distruge toate posibilele scenarii ale serialului. „Trump ne-a furat toate ideile pentru cel de-al şaselea sezon. Nu ştiu ce vom face”, a spus ea.

„House of Cards” este un serial american, creat de Beau Willimon, ce are la bază un serial britanic omonim, inspirat la rândul său de un roman publicat de Michael Dobbs. Versiunea americană, produsă de platforma Netflix, ce descrie intrigile şi corupţia din universul politicii americane, s-a bucurat de un succes uriaş încă de la primul sezon. „House of Cards” a devenit primul serial online din istorie care a fost nominalizat la Globul de Aur şi de la premiile Primetime Emmy şi, de asemenea, primul serial online care a câştigat aceste trofee, prin intermediul protagoniştilor săi - actriţa Robin Wright şi Kevin Spacey.

Kevin Spacey, născut pe 26 iulie 1959, este un actor american de teatru, televiziune şi cinema. Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, starul hollywoodian a câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele „Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects” (1995) şi „American Beauty” (1999).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri