Regretatul actor Chadwick Boseman nu va fi înlocuit în Black Panther II

Data actualizării: Data publicării:
Chadwick Boseman
Chadwick Boseman FOTO: Getty Images

Chadwick Boseman, care a murit în vara acestui an, nu va fi înlocuit de un alt actor pentru continuarea filmului "Black Panther", care va fi lansat în 2022, a anunţat joi Disney, prezentând numeroase alte filme şi seriale produse în universul supereroilor Marvel, relatează vineri AFP.

Chadwick Boseman a murit de cancer la colon în august, fără să-şi fi dezvăluit vreodată public lupta cu boala. Moartea sa a pus la îndoială continuarea planificată a filmului "Black Panther" (2018), lăudat de critici şi iubit de spectatori. Pelicula a generat venituri de peste 1 miliard de dolari şi a devenit primul film cu super-eroi nominalizat la Oscar pentru "cel mai bun film", scrie Agerpres.

"Interpretarea personajului T'Challa în Black Panther este emblematică (...) De aceea nu vom redistribui rolul", a declarat preşedintele studiourilor Marvel, Kevin Feige, într-o prezentare destinată investitorilor grupului Disney.

Continuarea "Black Panther" îşi va urma cursul cu "personajele bogate şi diverse care au fost introduse în primul film", a spus el, considerându-l un "omagiu" pentru munca lui Chadwick Boseman. Filmul va fi regizat tot de Ryan Coogler şi urmează să fie lansat în cinematografe în iulie 2022.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri