Sari la conținut

Robert Redford și Jane Fonda, din nou îndrăgostiți într-un film ce va avea premiera luna viitoare

Jane Fonda şi Robert Redford se reîntâlnesc pe ecran într-o poveste de iubire, „Our Souls at Night”, la jumătate de secol distanţă de la apariţia lor în „Desculţ în parc”. Premiera filmului va avea loc la 1 septembrie, la Festivalul de la Veneția, acolo unde cei doi protagoniști vor fi premiaţi anul acesta cu Leul de Aur pentru întreaga carieră.

Filmul se va difuza apoi pe Netflix, în 29 septembrie.

Pelicula este o adaptare după romanul lui Kent Haruf „The Fault in Our Stars”, iar scenarişti sunt Scott Neustadter şi Michael H. Weber.

În „Our Souls at Night”, Fonda o interpretează pe Addie Moore, o văduvă dintr-un mic oraş din Colorado care se îndrăgosteşte de Louis Waters (jucat de Redford), vecinul ei văduv. 

„Our Souls at Night” este al patrulea film al actriţei Jane Fonda la care lucrează alături de Robert Redford. Într-un interviu acordat în luna martie, actriţa a mărturisit că s-a îndrăgostit de Redford de câte ori au jucat împreună, scrie News.ro.


„În cele trei filme de dinainte m-am îndrăgostit de fiecare dată de el”, i-a declarat Fonda lui Ellen DeGeneres. „M-am îndrăgostit de fiecare dată. Dacă trecea o zi fără să vorbească cu mine... era o zi în care nu voia să vorbească cu mine, dacă nu făcea parte din scenariu. Am luat-o mereu personal: Dacă nu mă place? Am făcut ceva greşit”. 

Jane Fonda mai spune că a înţeles acum cât s-a maturizat, ajungând să nu mai fie intimidată de starea ocazională a colegului ei. „Şi acum, dacă nu vorbeşte cu mine, îi spun: Hei, Bob, ce este? Hai. Ce vrei?...Ce?”. 

În timp ce vârsta şi experienţa au ajutat-o în materie de intimidare, actriţa a dezvăluit că nu se putea abţine să nu se îndrăgoststească de un alt obicei al lui Redford. „Singura problemă în colaborarea cu Bob era că mă uitam în... mă uitam în ochii lui şi uitam dialogurile”, a mai spus ea. „Doamne, aşa de bine arăta!”, a spus actrița. 

Din distribuţia filmului mai fac parte Bruce Dern, Matthias Schoenaerts şi Judy Greer. Regia îi aparține lui Ritesh Batra.

Într-un interviu acordat în noiembrie anul trecut, Robert Redford anunța că se va retrage din activitate după ce va încheia filmările la ultimele sale două producții:  „Our Souls at Night”, în care joacă alături de Jane Fonda, și „Old Man With a Gun”, în care mai apar Casey Affleck și Sissy Spacek.

„Am obosit să joc în filme. Sunt o persoană nerăbdătoare și în consecință îmi este greu să repet anumite scene. În acest moment al vieții mele, la vârsta de 80 de ani, sunt mulțumit că nu depind de nimeni”, susținea el. „Odată ce vor fi terminate (filmările) am să-mi iau la revedere de la actorie și am să mă ocup doar de regie”, a anunțat actorul.

Robert Redford va împlini săptămâna viitoare (18 august) 81 de ani, iar Jane Fonda face 80 de ani în decembrie.