Sari la conținut

Seria Harry Potter, în decembrie, la Digi Film

În decembrie, Digi Film aduce magia mai aproape. La începutul lunii viitoare, Digi Film va difuza cea mai frumoasă poveste a ultimelor decenii: cea a micului vrăjitor Harry Potter, care trebuie să îşi descopere destinul neobişnuit şi curajul de a-l urma până la capăt. Întreaga serie Harry Potter o veţi putea vedea în fiecare seară, între 4 şi 11 decembrie, începând cu ora 20.00.

La început de decembrie, DigiFilm vă propune o incursiune într-o lume stranie, cu castele magice, dar şi forţe malefice. O poveste contemporană care a vrăjit copiii şi adulţii deopotrivă.

Protagonist este un puşti de 11 ani, care află că părinţii săi au fost doi vrăjitori puternici şi că el le moşteneşte puterile magice. Invitat la Şcoala de Vrăjitorie Hogwarts, Harry pornește în aventura vieţii sale.

Din 4 decembrie, îl veţi putea urmări pe micul vrăjitor de la primul moment în care îşi descoperă puterile neobişnuite şi până la lupta finală cu duşmanul său de moarte.

Intră în universul lui Harry Potter şi urmăreşte întreaga serie, în fiecare seara, începând cu ora 20.00 pe Digi Film, între 4 şi 11 decembrie. Vor urma, aşadar, opt zile magice, pline de suspans şi acţiune.