Sari la conținut

Shannen Doherty, primul rol după ce a fost diagnosticată cu cancer

Shannen Doherty a declarat că se simte "recunoscătoare", după ce s-a întors la lucru în această săptămână în urma unei lupte cu cancerul care a durat doi ani și pe care pare s-o fi câștigat, relatează UPI.

shannen doherty

Foto: Facebook

Actrița în vârstă de 46 de ani a început marți să filmeze la serialul "Heathers", împreună cu Selma Blair, după ce a anunțat că cancerul ei este în remisie.

"M-am întors pe platoul de filmare", a scris Doherty sub o fotografie postată pe Instagram. "Au fost doi ani foarte dificili. Lupta cu cancerul. Ca actor, oamenii te trec pe banca de rezervă. Presupun că ești slab, incapabil, dar totuși munca este aceea care te întărește și îți dă puterea de a învinge această bestie inimaginabilă", a adăugat actrița citată de Agerpres.

"M-am comparat cu o mașină astăzi. Un Shelby vintage care a stat prea mult timp în garaj. Totuși este în continuare o mașină foarte bună. Cea mai bună. Are doar nevoie de timp pentru a se încălzi și este gata de pornire. Și merge așa cum trebuie", a mai scris ea în postare.

"Sunt recunoscătoare pentru ziua de azi. Pentru fiecare zi. Mulțumesc @heathers că m-ați lăsat să joc și să fiu altcineva astăzi. Echipă minunată, scriitori minunați, distribuție minunată, serial minunat și regizor minunat. paramountnetwork2018", a menționat actrița.

Shannen Doherty joacă rolul Heather Duke în filmul original "Heathers", care a fost lansat în cinematografe în 1989. Filmul este acum adaptat ca serial de televiziune cu Shannen Doherty, Selma Blair și Grace Victoria Cox, și va avea premiera la Paramount Network în 2018.

Actrița a aflat că boala de care suferă este în remisie în aprilie, după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015. Ea a postat luni o fotografie cu frizura ei "pariziană sexi", în condițiile în care părul cotinuă să-i crească după chimioterapie.

Pe aceeași temă