Topul filmelor cu cele mai mari încasări din 2017

Data actualizării: Data publicării:
frumoasa si bestia

Producătorii din Hollywood îşi privesc mulţumiţi conturile îngroşate anul trecut. Filmele lansate în ultimele 12 luni au vândut sute de milioane de bilete în toată lumea. Americanii s-au reîndrăgostit de povestea "Frumoasa şi bestia", iar asta s-a văzut la încasări. Pelicula a fost în 2017 lider în box office-ul de peste Ocean cu peste o jumătate de miliard de dolari.

Cea mai nouă ecranizare a proveştii "Frumoasa şi Bestia" a avut premiera în martie.

Actriţa Emma Watson o interpretează pe Belle, o tânără care se îndrăgosteşte de o bestie ce ascunde un secret întunecat. Peţitorii ei - Bestia şi Gaston - sunt interpretaţi de actorii britanici Dan Stevens şi Luke Evans.

Pe locul doi în topul încasărilor de peste Ocean este un film lansat abia acum două săptămâni: cea mai nouă peliculă "Star Wars - Ultimii Jedi".

Pe lângă încasări record, al optulea film Star Wars se bucură de protagonişti celebri, printre care prinţii William şi Harry ai Marii Britanii.

Pe locul trei în topul încasărilor din Statele Unite este încă o peliculă fantasy. "Femeia Fantastică" a adus încasări de aproape jumătate de miliard de dolari.

Cea mai recentă ecranizare a seriei "Omul Păianjen" a prins locul cinci în topul încasărilor din Statele Unite: 334 de milioane de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri