Uma Thurman face publică înregistrarea video a accidentului violent de la filmările pentru „Kill Bill”

Data publicării:
uma thurman1

La câteva zile după ce s-a destăinuit într-un interviu publicat de New York Times, în care a dezvăluit că a fost atacată de producătorul Harvey Weinstein și a povestit prin ce a trecut la filmările pentru „Kill Bill”, actrița Uma Thurman a postat pe pagina sa de Instagram înregistrarea video a accidentului în care a fost implicată pe platoul de filmare.

Uma Thurman l-a acuzat pe Quentin Tarantino că a obligat-o să conducă mașina respectivă cu 100 de km/oră, pe un drum nisipos, astfel încât „părul să îi fluture în direcția bună”. Actrița a declarat că îi spusese regizorului în repetate rânduri că se teme că mașina respectivă este periculoasă și a cerut ca scena respectivă să fie filmată cu ajutorul unui cascador. Însă la presiunile lui Tarantino, Thurman s-a urcat la volan, iar în timp ce filma scena a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un palmier. Actrița a avut nevoie de spitalizare în urma accidentului.

„Circumstanțele acestui incident au fost neglijente până la punctul criminalității. Nu cred că intențiile au fost însă unele malițioase. Quentin Tarantino a regretat profund și încă îi pare rău de acest incident. Mi-a dat filmarea câțiva ani mai târziu, astfel încât eu să o pot face publică, indiferent că acesta este un incident pentru care, cel mai probabil, nu se va face dreptate. Mi-a dat filmarea știind și că îi pot face rău și sunt mândră de el că a avut curaj și a ales să facă lucrul corect. Mușamalizarea este însă de neiertat. Pentru asta singurii responsabili sunt Lawrence Bender, E. Bennett Walsh și deja celebrul Harvey Weinstein. Ei au mințit, au distrus dovezi și au continuat să mintă despre răul permanent pe care mi l-au cauzat. Mușamalizarea făcută de ei a avut intenții rele și sper să le fie rușine pe veșnicie”, a scris Uma Thurman pe Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri