Un actor din serialul ''Modern Family'' a murit la 20 de ani

Data publicării:
Premiere Of Roadside Attractions' "Forever My Girl" - Arrivals

Actorul american Jackson Odell, cunoscut pentru rolul lui Ted Durkas din sitcomul Modern Family, a fost găsit mort weekendul trecut în locuinţa sa din California, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.


Foto: Gulliver/Getty Images

Odell a murit la 20 de ani, iar cauzele decesului său nu au fost încă stabilite, scrie Agerpres.

Familia actorului a confirmat pe Twitter decesul tânărului actor: "Familia Odell anunţă pierderea fiului nostru şi frate Jackson Odell, la 8 iunie. El va fi rămâne pentru totdeauna o stea luminoasă şi un suflet strălucit, iubitor şi talentat. A avut atât de multe de oferit. Familia noastră va purta acest adevăr mai departe".

Dorinţa noastră este ca şi restul lumii care l-a cunoscut şi iubit să simtă la fel", arată în mesajul care precizează în încheiere: "Nu vom mai face alte declaraţii".

Jackson Odell şi-a făcut debutul ca actor la vârsta de 12 ani, iar de-a lungul timpului a apărut în mai multe producţii de televiziune precum iCarly, ''The Goldbergs'', ''Modern Family'' şi ''Arrested Development''.

De asemenea, el a compus numeroase piese incluse pe coloana sonoră a filmului ''Forever your Girl''.

A fost deschisă o anchetă, potrivit poliţiei, iar mai multe detalii despre moartea actorului nu au fost date presei, notează ABC. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri