Sari la conținut

Unei actrițe din serialul „The Big Bang Theory” i s-a interzis să vorbească o lună

Unei actrițe din serialul „The Big Bang Theory” i-a fost interzis să vorbească timp de o lună. Mayim Bialik a făcut anunţul printr-un mesaj publicat pe Instagram, dar şi printr-un videoclip publicat pe YouTube, în care apare alături de un interpret în limbaj mimico-gestual. Actriţa a explicat că a început să îşi piardă vocea în urmă cu doi ani şi, deşi un program de reabilitare a ajutat-o, şi-a pierdut vocea din nou, relatează News.ro.

Young Women's Honors

Foto: Gulliver/GettyImages

„Este aşa de o lună. De această dată este vorba de o deteriorare mai gravă a coardelor vocale. Doctorii mi-au spus că trebuie să tac. Iubitul meu crede că este extrem de amuzant”, a transmis Mayim Bialik.

Recent, ferma unui alt actor din „Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory”, Johnny Galecki, a fost distrusă într-un incendiu de pădure. Actorul nu se afla la fermă în momentul izbucnirii incendiului şi nu au fost victime. 

„Sunt alături de toate persoanele din această zonă care se confruntă, de asemenea, cu daune cauzate de acest incendiu. Ameninţarea cu care trăim în mod constant poate să pară nebunească pentru unii, dar noi continuăm să locuim aici, pentru că această zonă rurală frumoasă merită”, a transmis Johnny Galecki. „Am învăţat de la oamenii din Santa Margarita că odată ce fumul s-a risipit, la propriu şi la figurat, este momentul să înceapă reconstrucţiile. Am mai făcut asta şi va trebui să o facem din nou. Acest lucru ne va face comunitatea şi mai puternică”, a adăugat actorul, precizând că se simte uşurat că nu a fost nicio persoană rănită în incendiu.

Născută pe 12 decembrie 1975, Mayim Chaya Bialik este o actriţă americană şi doctor în neuroştiinţă. Este cunoscută mai ales pentru rolul Amy Farrah Fowler – personaj care este, de asemenea, doctor în neuroştiinţă, interpretat în serialul „Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory”, produs de CBS. Acest rol i-a adus patru nominalizări la premiul Primetime Emmy pentru cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial de comedie. Mai este cunoscută pentru apariţia în serialul de televiziune „Blossom”, difuzat de NBC, în care a interpretat personajul principal.

Pe aceeași temă