Sari la conținut

VIDEO. Johnny Depp a jucat într-un film realizat de un adolescent cu cancer

Johnny Depp a acceptat să apară într-un film realizat de un adolescent diagnosticat cu cancer în stadiu terminal. Filmul a fost produs de asociaţia de caritate Make A Film Foundation, informează BBC citat de News.ro.

'Black Mass' Premiere - 72nd Venice Film Festival

Foto: Gulliver/Getty Images

Anthony Conti a fost un adolescent care a fost diagnosticat la vârsta de 16 ani cu un cancer în stadiu terminal.

Tânărul era un mare admirator al filmelor cu zombie, iar eroii lui din industria cinematografică l-au ajutat să împlinească un vis din copilărie - să scrie scenariul şi să joace rolul principal în propriul film. 

Johnny Depp, David Lynch, Laura Dern, Penelope Ann Miller şi J.K. Simmons apar în filmul realizat de el, intitulat ”The Black Ghiandola”.

Aceşti actori celebri de la Hollywood au acceptat să participe la o filmare profesionistă, desfăşurată pe durata a cinci zile, la Hollywood.

Filmul ”The Black Ghiandola” a fost regizat de Catherine Hardwicke, Theodore Melfi şi Sam Raimi.

”Să fac parte din acest proiect minunat şi această experienţă minunată nu se compară cu nimic altceva. Este probabil cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea”, a spus Anthony Conti.

Adolescentul a fost ajutat în realizarea acestui proiect de Make A Film Foundation. Această asociaţie caritativă oferă copiilor şi adolescenţilor grav bolnavi posibilitatea de a-şi crea propriile filme.

Filmul lui Anthony Conti a fost cel de-al patrulea proiect ce a fost produs cu ajutorul acestei fundaţii.

Anthony Conti a murit în luna ianuarie, înainte ca filmul lui să fie proiectat la Hollywood.

Protagoniştii filmului au venit însă la premiera oficială a peliculei, ce a avut loc pe 22 aprilie.

Pe aceeași temă