VIDEO. Keanu Reeves spune că „s-a căsătorit sub ochii lui Dumnezeu” cu Winona Ryder, în România

Data actualizării: Data publicării:
Keanu Reeves și Winona Ryder
Keanu Reeves și Winona Ryder FOTO: Getty Images

Keanu Reeves și Winona Ryder ar putea avea una dintre cele mai longevive „căsătorii” de la Hollywood.

Reeves a abordat încă o dată discuțiile potrivit cărora el și Winona Ryder sunt, de fapt, căsătoriți, în urma ritualului îndeplinit de preoții care au apărut în scena nunții jucate în România din filmul „Dracula” regizat de Francis Ford Coppola, în 1992, relatează CNN.

„Am făcut o întreagă interpretare a unei ceremonii de căsătorie cu preoți adevărați”, a spus Reeves într-un videoclip Esquire. „Winona spune că suntem căsătoriți. Coppola spune că suntem. Deci, presupun că suntem căsătoriți... sub ochii lui Dumnezeu”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În 2018, cei doi actori au discutat cu Entertainment Weekly despre acest subiect, în timp ce își promovau comedia romantică „Destination Wedding”. Atunci, Ryder a spus că ea crede că ei doi s-au căsătorit.

„În acea scenă, Francis Ford Coppola a folosit un preot român adevărat”, a spus ea. „Deci, cred că suntem căsătoriți."

Ryder i-a reamintit lui Reeves că au urmat întreaga ceremonie și la final au spus „Da”. „Nu-ți amintești asta?”, l-a întrebat Ryder atunci pe Reeves. „A fost de Ziua Îndrăgostiților”, i-a mai completat ea. „Doamne, suntem căsătoriți”, a răspuns Reeves

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri