Grumpy Cat a fost imortalizată în ceară la Washington

Data publicării:
grumpy-cat2

Grumpy Cat, o pisică devenită celebră pe internet datorită expresiei sale morocănoase, are începând de weekendul trecut o sculptură din ceară la muzeul Madame Tussauds din Washington şi a debutat apoi pe Broadway, fiind inclusă în distribuţia musicalului „Cats”, pe care l-a închis „rostind” cuvântul „miau”, potrivit News.ro.

grumpy-cat2

FOTO: Twitter

Adevărata Grumpy Cat, în vârstă de patru ani, a pozat alături de replica ei din ceară expusă la muzeul Madame Tussauds din Washington, săptămâna trecută, înainte de a se lăsa fotografiată lângă alte statui celebre, precum cele ale foştilor preşedinţi americani Abraham Lincoln, John F. Kennedy şi Ronald Reagan.

Invitată de jurnalişti să spună cum s-a simţit Grumpy Cat în timpul acestei festivităţi, stăpâna ei, Tabatha Bundesen, a spus: „A fost încântată. Aşa cum puteţi să vedeţi, e în continuare încântată”.

grumpy-cat1

După vizita din capitala americană, următoarea oprire a lui Grampy Cat a fost Broadway-ul, la New York, unde a fost oaspete de onoare şi a fost invitată să apară în ultima scenă, înainte de căderea cortinei, a celebrului musical „Cats” compus de Andrew Lloyd-Webber.

Celebra pisică a fost aplaudată de actorii de pe scenă, dar şi de spectatori, atunci când a primit o plachetă ce a marcat debutul ei pe Broadway.

Grumpy Cat, al cărei nume real este Tardar Sauce, a devenit celebră în 2012, după ce fotografiile sale, în care pisica pozează cu o expresie morocănoasă în permanenţă, indiferent de situaţie, au devenit virale pe internet. Stăpâna pisicii spune că aceasta suferă de nanism felin.

Celebra felină a apărut de atunci într-un lungmetraj TV produs de postul Lifetime în 2014, intitulat „Grumpy Cat's Worst Christmas Ever”, dar şi într-un volum fotografic ce a avut vânzări spectaculoase. Chipul ei a fost imprimat pe tricouri, iar jucării după chipul şi asemănarea ei au fost puse în vânzare în magazinele americane.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri