Sari la conținut

Încep selecţiile pentru Şcolile Sociale de Judo şi Tenis

La Stejarii Country Club se organizează, în weekendul 5 – 6 noiembrie, selecţiile municipale pentru Şcolile Sociale de Judo şi de Tenis, ediţia 2016. Programele sunt dedicate copiilor pasionaţi de sport, care doresc să înveţe elementele de bază ale practicării judo-ului sau tenisului, sub îndrumarea unor profesionişti.

Selectia Municipala pentru Scoala de Judo Alina Dumitru

„Toamna, la Stejarii Country Club, se numără copiii talentaţi. Succesul înregistrat în cadrul ediţiilor anterioare ale Şcolilor Sociale de Judo şi de Tenis ne-a confirmat faptul că în România există foarte mulţi copii cu potenţial, care merită încurajaţi şi sprijiniţi. Cu îndrumarea potrivită, aceştia au posibilitatea să practice sportul într-un cadru organizat şi poate, de ce nu, să ajungă să practice sportul de performanţă”, a declarat Cosmin Hodor, Director Operaţional Stejarii Country Club.

Selecţia Municipală pentru Şcoala de Judo Alina Dumitru: 5 noiembrie, 10:00

Sâmbătă, 5 noiembrie, începând cu ora 10:00, la Stejarii Country Club, are loc Selecţia Municipală pentru Şcoala de Judo Alina Dumitru. Adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 8 ani, evenimentul are ca scop selectarea a 32 de copii, care vor beneficia de cursuri gratuite, de 2 ori pe săptămână, la Stejarii Country Club, în perioada noiembrie 2016 – octombrie 2017. Lecţiile vor fi susţinute de către instructori profesionişti, cu sprijinul unui ONG.

Selecţia se va desfăşura în prezenţa campioanei olimpice, Alina Dumitru.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail judo@stejariicountryclub.ro, până marţi, 1 noiembrie, în limita a 80 de persoane.

Selectia-Municipala-pentru-Scoala-de-Tenis

Selecţia Municipală pentru Şcoala de Tenis: 6 noiembrie, 10:00

Duminică, 6 noiembrie, începând cu ora 10:00, la Stejarii Country Club, are loc Selecţia Municipală pentru Şcoala de Tenis. Adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 7 ani, evenimentul are ca scop selectarea a 25 de copii, care vor beneficia de cursuri gratuite, de 3 ori pe săptămână, la Stejarii Country Club, în perioada noiembrie 2016 – octombrie 2017. Pe lângă lecţiile de grup, cei mici vor beneficia de pregătire fizică, terenuri de antrenament, rachete de tenis şi mingi, toate acestea sub îndrumarea unor instructori profesionişti, cu suportul unui ONG.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail tenis@stejariicountryclub.ro, până marţi, 1 noiembrie, în limita a 130 de persoane.

Pentru înscrieri, părinţii trebuie să trimită la adresele de email mai sus menţionate următoarele informaţii: numele şi prenumele copilului, data naşterii, adresa, numele, prenumele, telefonul şi emailul părintelui / reprezentantului legal şi formularul de înscriere completat, disponibil pe site-ul www.stejariicountryclub.ro sau la recepţia Stejarii Country Club.

Mai multe informații despre Stejarii Country Club pot fi accesate pe site-ul www.stejariicountryclub.ro și pe pagina de Facebook a complexului.