Sari la conținut
News Alert

LP, la București. Cele mai așteptate evenimente ale weekendului

Urmează un sfârşit de săptămână plin de activităţi şi evenimente culturale importante. Este Noaptea Albă a Filmului Românesc şi tot în acest weekend încep şi Zilele Bucureştiului. De asemenea, în acest weekend iubitorii de jazz o pot asculta pe fiica Ninei Simone, Lisa Simone, live la Bucharest Jazz Festival, iar cântăreața LP, care a ajuns numărul 1 în topul 30 Airplay Pro FM, va urca pe scenă la Arenele Romane. 

BUCURESTI PIATA UNIRII

Trei zile de sărbătoare la Zilele Bucureştiului 2016

Urmează trei zile de sărbătoare în Bucureşti, cu ocazia aniversării a 557 de ani de atestare istorică a oraşului. Cei mai iubiţi artişti pop-rock ai momentului sunt gata să dea startul la distracţie, sâmbătă, în Piaţa Constituţiei. 

zilele bucurestiului

Piaţa Universităţii, Parcul Herăstrău, Parcul Cişmigiu, Parcul Naţional şi Bulevardul Unirii sunt doar câteva dintre locurile în care bucureştenii se pot bucura de teatru de stradă, clovni şi păpuşi uriaşe, fluturi şi dansatori. Nu vor lipsi nici expoziţiile, filmele, târgurile tradiţionale sau paradele costumelor de epocă.

Participarea la toate evenimentele este gratuită. 

LP și Lisa Simone în Capitală

La începutul săptămânii viitoare, muzica jazz revine în atenţia bucureştenilor. Începe cea de-a cincea ediţie a festivalului Bucharest Jazz Festival, care o aduce în Capitală pe Lisa Simone, fiica Ninei Simone.

Festivalul de jazz se desfăşoară în perioada 19-25 septembrie, în Piaţa George Enescu din Bucureşti. Pe scenă vor urca artişti de renume naţional şi internaţional.

De asemenea, în perioada 16-17 septembrie se va desfășura, la Arenele Romane, Full Moon Festival. LP și Asaf Avidan se numără printre artiștii care vor urca pe scena Arenelor Romane. 

De asemenea, în cadrul Full Moon Festival îi puteți asculta și pe Lucia, Moonlight Breakfast, Yellow şi Imagination Orchestra, dar şi DJ cunoscuţi. 

Noaptea Albă a Filmului Românesc, în 10 locaţii din Capitală

Weekendul se anunţă a fi aglomerat şi pentru cinefili. Noaptea Albă a Filmului Românesc îşi aşteaptă spectatorii în 10 locaţii din Bucureşti, cu cele mai noi filme regizate de români.

Spectatorii vor avea ocazia să vadă cele mai noi filme regizate de cineaștii români - drame, comedii și thrillere - în zece locații din Capitală: Cinema Muzeul Țăranului, Cinema Elvire Popesco, Centrul Cultural Casa Artelor, Parcul Titan (Parcul Artelor), Parcul Crângași, J’ai Bistrot, Deschis Gastrobar, Unteatru, Make a Point și Clubul de Educație Alternativă (Ferentari).

Sierranaveda, în regia lui Cristi Puiu, propus de România la Oscarul pentru Cel mai bun film străin și proiectat în competiție la Cannes, este unul dintre cele mai așteptate titluri din program.

De asemenea, începând de vineri, în cinematografe o revedem pe Bridget Jones, de data aceasta în rol de mamă. Al treilea film din franciza cu acelaşi nume revine pe marile ecrane, după o pauză de 12 ani.

Noul film Bridget Jones o găsește pe îndrăgita eroină creată de scriitoarea Helen Fielding însărcinată.

După ce s-a despărțit de Mark Darcy, Bridget Jones a decis să se concentreze pe jobul său de producător de știri și să se înconjoare de prieteni vechi, dar și noi. Însă atunci când în viața ei își face apariția un american fermecător, Jack, Bridget se trezește că e gravidă.