(P) ADMIRAL Cazinou a lansat cel mai tare Pachet de Bun Venit de pe piata!

Data actualizării: Data publicării:
Admiral_WelcomePackage_Stalex_1280x720_faralicenta

Descoperă experiența cazinoului ADMIRAL și crează-ți astăzi cont pentru a beneficia de cele 5 mega-oferte cu care te întâmpinăm alături de Ilie Năstase!

Îți oferim un mega Pachet de Bun venit pentru primele trei depuneri care include extra beneficii la validarea contului. A treia depunere îți va debloca o extra ofertă unică pe piață, fă-ți cont și revendic-o!

Așează-te confortabil și profită la maxim de fiecare ofertă pe care ți-am pregătit-o!

Uite și TOP 5 motive pentru care merită să te înscrii și să te joci pe platforma noastră:

  1. Ai parte de o varietate mare de sloturi de la cei mai mari si renumiți producători: Greentube, EGT, Pragmatic Play, Netend, Fazi. Sloturi de top printre preferatele jucătorilor dar și noi titluri.

  2. Joci la cazinou live în siguranță alături de alți jucători online! Dealerii noștri te așteaptă 24/7 cu: ruletă, blackjack sau alte jocuri de cazino live.

  3. Ai cele mai tari competiții sportive! La dispoziție îți tau peste 100.000 evenimente din: fotbal, tenis, baschet, handbal, volei și multe altele.

  4. Depui si retragi în siguranță cu noi! Faci retragere când vrei și de unde vrei! Pentru a-ți spori confortul poți depune sau retrage din locațiile ADMIRAL și TIP&CASH.

  5. Echipa noastră de suport este la dispoziția ta, telefonic sau pe chat 24/24! Pentru orice ai nevoie poți apela la noi, de la schimbarea parolei la ultimele ofertele pe care le avem la dispoziție, colegii noștri sunt aici pentru a te consilia!

Marii campioni stiu că adevaratul joc este cel responsabil! Vino să descoperi noua experiență de joc cu mai multe jocuri, campanii, turnee și extra beneficii!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri