(P) Vino pe admiral.ro și alege-ți favoriții Cupei Mondiale

Data actualizării: Data publicării:
Admiral CM2022 extra SET 1 - 780x440

Weekendul acesta vom avea parte de confruntări incendiare în cadrul Cupei Mondiale!

Cel mai așteptat meci este cu siguranță cel dintre Argentina și Mexic, care are loc astăzi începând cu orele 21:00. În plus, dacă pariezi pe admiral.ro, te așteaptă o ofertă specială în Calendarul Admiral, dedicat Cupei Mondiale.

În cadrul campionatului, Argentina a pierdut în fața Arabiei Saudite cu scorul 1-2, Lionel Messi a deschis scorul din penalty, însă Șoimii Verzi” au recuperat cu ajutorul lui Saleh Al Shehri și Salem Al Dawsari.

Ca urmare a victoriei neașteptate a Arabiei Saudite, cea de-a 4-a în cadrul unui Campionat Mondial, conducătorii țării au sărbătorit cu mare fast și au decretat zi liberă Miercuri, 23 Noiembrie.

În ceea ce privește prestația Mexicului în meciul cu Polonia, aceasta a înregistrat egalitate cu scorul de 0-0. Echipa poloneză ar fi putut câștiga acest meci dacă nu ar fi fost ratată lovitura de 11 metri de către Robert Lewandowski, în cea de-a doua repriză.

Un alt meci de interes este cel de Duminică, 27 Noiembrie, de la orele 21:00 dintre Spania și Germania. Spania a făcut show în meciul cu Costa Rica, pe care l-a câștigat cu scorul 7-0, stabilind cel mai mare scor din campionat. În timp ce Germania a fost înfrântă de Japonia cu scorul de 1-2, evoluția echipei antrenate de Hansi Flick a fost aspru criticată de către presa germană, deoarece în Campionatul din Rusia a părăsit cupa din faza grupelor.

Are șanse Germania în detrimentul unei echipe ca Spania care a făcut spectacol în meciul cu Costa Rica să recupereze? Vino pe admiral.ro și mizează pe echipa câștigătoare!

Pe admiral.ro poți paria pre-match sau live pe toate meciurile Campionatului Mondial. Intră acum și pune-ți predicțiile!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri