Sari la conținut

Părinți celebri. Cum își educă fiii cuplul divorțat Heidi Klum și Seal

Este unul dintre cele mai de succes modele din istorie, vedetă de televiziune şi mamă. Heidi Klum are patru copii cu fostul său soţ, cântăreţul Seal. Cum îşi educă puştii, aflaţi chiar acum.

Heidi Klum este una dintre mamele moderne de la Hollywood. Are 43 de ani, patru copii şi o carieră impresionată în modeling şi televizune. America's Next Top Model, Project Runway sau Germany's Next Topmodel sunt doar trei dintre show-urile jurizate de celebrul model. În prezent, Heidi Klum jurizeaza „America's Got Talent” şi este recunoscută pentru spectacolul pe care îl face.

Tatăl copiilor lui Heidi Klum este celebrul cântăreţ Seal. Cei doi au fost căsătoriţi timp de opt ani şi au format în aceea perioadă unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Dar, în anul 2012 au divorţat.

Seal şi Heidi Klum împart acum custodia copiilor şi încearcă să petreacă cât mai mult timp cu ei.

„Heidi este un părinte extraordinar. Este o mamă foarte bună, iar eu încerc să fiu cât pot de bun. Co-parenting-ul este cel mai dificil job din lume. Parenting-ul în general este cel mai dificil job din lume pentru că e singul job unde nu îţi poţi permite luxul de a face greşeli. Fiecare greşeală pe care o faci are urmări. Nu există pregătire pentru aşa ceva, nu există vreun manual sau o carte cu reguli”, spune Seal.

„Cred că sunt norocoşi pentru că avem copii foarte buni şi cred că orice părinte poate spune cât de important este asta, cât de mult apreciează faptul că au copii buni”, adaugă Seal.

Cântăreţul şi manechinul au avut de împărţit în urma divorţului o avere de peste 100 de milioane de dolari. Heidi Klum este unul dintre cele mai bine plătite modele din istorie.