Prima Ediție, la Digi FM, cu actorii Alexandru Papadopol și Dragoș Bucur

Data publicării:
digifm prima editie papadopol miu

Dimineţi vesele la Prima Ediţie din matinalul DigiFM. Bogdan Miu şi Cătălin Striblea s-au distrat alături de actorii Alexandru Papadopol şi Dragoş Bucur. Ca pe vremuri, spun ei! După scenariul noului lor film. Comedia „Două lozuri” va intra în cinematografe din 7 octombrie.

Dimineaţa a început cu provocări pentru cei doi invitaţi de la Prima Ediţie DigiFM. Cătălin Striblea şi Bogdan Miu i-au pus pe actori să extragă câte un bileţel din bolul cu surprize! Alexandru Papadopol a fost cel mai puţin norocos.

„Stai, că nu mai ştiu cum era. Deci îţi dai seama că Nikola Tesla .... deci îţi dai seama că Nikola Tesla era român? Deci bunică-su era preot ortodox în Banatul sârbesc şi evident că ni l-au confiscat ăştia. Deci îţi dai seama, el era român verde din Banatul sârbesc, Tesla”, spune Alexandru Papadopol.

Este una dintre scenele lui preferate din filmul „Două lozuri”, care se va lansa luna viitoare. Colegul Dragoş Bucur nu s-a lăsat mai prejos aşa că a făcut şi o promisiune în direct:

„O să stabilesc o zi, o fac publică şi o să stau la ieşire din sală şi cine spune „Băi, eu nu am râs”, o să primească banii înapoi de la mine”, afirmă Dragoş Bucur, actor.

Prezentatorii matinalului i-au surprins atât pe invitaţi, cât şi pe asculători, pe tot parcursul emisiunii.

Sunt printre cei mai iubiţi bărbaţi din România, nu? Şi vrem să nu fim doar noi singurii bărbaţi frumoşi, mai aducem noi, care sunt şi deştepţi!

Am zis să facem o surpriză ascultătorilor dar surprizele sunt binevenite în orice dimineaţă de luni”, spun Bogdan Miu şi Cătălin Striblea.

Pe Bogdan Miu și pe Cătălin Striblea, matinalii de la Prima Ediție, îi puteţi asculta zilnic, de luni până vineri, între 06.30 și 10.00 la DigiFM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri