Proiectul „Străzi deschise” se extinde în acest weekend. Ce artere din Capitală devin pietonale

Data publicării:
oameni pe calea victoriei
Foto: Agerpres

Proiectul „Străzi deschise” se extinde în weekendul 30-31 iulie într-o nouă zonă centrală a Capitalei și cuprinde, pe lângă traseele binecunoscute de pe Calea Victoriei și Șoseaua Kiseleff, și str. Jean Louis Calderon, pe segmentul cuprins între str. Batiște și str. C.A. Rosetti, anunță organizatorii.

„Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană” se desfăşoară în perioada aprilie-octombrie 2022 şi propune locuitorilor o (re)împrietenire cu oraşul în care trăiesc prin intermediul unor weekenduri pietonale în mai multe zone centrale şi din sectoare.

Zonele care devin pietonale variază de la weekend la weekend, proiectul urmărind să ofere posibilitatea cât mai multor locuitori ai Capitalei să se bucure de insule de relaxare temporare în spaţiul public altminteri aglomerat al oraşului.

Proiectul a avut loc până acum în zona centrală, dar și în sectoarele 1, 4 și 6, iar în acest weekend „Străzi deschise” se extinde și în sectorul 2, într-o nouă zonă centrală.

Programul artistic de pe traseele pietonale ale evenimentului, „Străzi deschise” se desfășoară cu participarea instituțiilor de cultură, a artiștilor şi companiilor independente din Bucureşti.

Zone pietonale / Străzi deschise 30-31 iulie 2022, între orele 09:00 şi 22:00:

  • Calea Victoriei între Piaţa Victoriei şi Splaiul Independenţei;
  • Șoseaua Kiseleff între str. Arh. Ion Mincu și str. Monetăriei;
  • Str. J.L. Calderon între str. Batiște și C.A.Rosetti (Sectorul 2).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri