Sari la conținut
News Alert

Ramon Cotizo și Doru Oprișan se alătură echipei DigiFM

Apropierea de luna cea mai darnică a anului aduce cadouri și în programele DigiFM. Ne bucurăm alături de voi de o grilă nouă și de colegi noi.

ramon cotizo

Lucian Mîndruță, așa cum ați aflat deja de săptămana trecută, analizează Interactiv tema zilei după-amiaza,  de luni pană vineri, între 17.00 și 19.00, în timp ce colegul cu Business Club FM, Stelian Muscalu, ne vorbește despre micro economie și management financiar personal de la 16.00 la 17.00.

Pe lângă matinalii Prima Ediție, Cătălin Striblea și Bogdan Miu, Iulia Verbancu, Mîndruță și Muscalu, anunțăm venirea în echipa noastră a doi colegi noi.

De luni până vineri, de la 10.00 la 13.00, unul dintre cei mai îndrăgiți DJ de radio din România, Ramon Cotizo, se pregătește să facă dimineața mai activă și mai interesantă pe frecvențele DigiFM. 

,,Mă bucur să mă alătur echipei DigiFM și abia aștept, împreună, să îi facem pe ascultători să fie și să se simtă parte din DigiFM!” ne-a declarat acesta.

În același timp, Doru Oprișan, cel care va lua prânzul, în direct, alături de noi, spune despre el că: ,,Radioul rămâne prima mea dragoste și sunt nerăbdător să împart cu ascultatorii DigiFM numeroase informații interesante, pe lângă principalele subiecte ale zilei, aduse de Știrile Digi FM.  Desigur, muzica va fi cel puțin la fel de importantă!"