Sari la conținut

A murit fratele lui Eddie Murphy

Actorul de comedie Charlie Murphy, fratele mai mare al lui Eddie Murphy, a murit într-un spital din New York, miercuri, la vârsta de 57 de ani, din cauza unei leucemii, a anunţat presa americană, citată de Reuters.

Sony PlayStation 3 Launch Party

Foto: Gulliver/Getty Images

Charlie Murphy, al cărui frate mai tânăr este Eddie Murphy, protagonistul unor comedii de mare succes precum ”Coming to America” şi ”The Nutty Profesor”, a fost actor şi scenarist al ”Chappelle's Show”, un spectacol de stand-up comedy, produs şi difuzat de postul de televiziune Comedy Central, scrie News.ro.

”Îţi mulţumim pentru poveştile tale de neuitat, Charlie Murphy. Ne va fi dor de tine”, au transmis reprezentanţii postului Comedy Central într-un comunicat de presă publicat pe contul de Twitter al televiziunii.

Charlie Murphy, originar din Brooklyn, a fost coscenarist şi a jucat în unele dintre filmele fratelui său Eddie Murphy, inclusiv în comedia din 2007 ”Norbit”.

Mai mulţi actori de comedie celebri au transmis condoleanţe familiei îndoliate şi au lăudat talentul actorului decedat.

”Tocmai am pierdut pe unul dintre cei mai amuzanţi şi cei mai adevăraţi dintre fraţii noştri din toate timpurile. Charlie Murphy, odihneşte-te în pace!”, a scris pe Twitter actorul de comedie Chris Rock.

Primele publicaţii care au anunţat decesul actorului Charlie Murphy au fost TMZ şi The Hollywood Reporter.

Charlie Murphy a fost căsătorit cu Tisha Taylor Murphy din 1997 şi până la moartea ei din cauza unui cancer cervical, în decembrie 2009. Cei doi au avut împreună doi copii, iar Charlie Murphy mai are un copil dintr-o relaţie anterioară.