Actorul american Shia LaBeouf a fost arestat

Data actualizării: Data publicării:
Premiere Of Lionsgate Premiere's "Man Down" - Arrivals
Foto: Gulliver/Getty Images

Actorul american Shia LaBeouf a fost arestat miercuri seară, la New York, în urma unei agresiuni care a avut loc în timpul unui eveniment organizat sub forma unui protest anti-Trump şi a unei instalaţii artistice, informează News.ro.

Premiere Of Lionsgate Premiere's "Man Down" - Arrivals
Foto: Gulliver/Getty Images

Actorul a fost dus în custodia poliţiei locale după o altercaţie izbucnită la evenimentul său ”He Will Not Divide Us”, un protest anti-Trump, transmis printr-un live stream, - care a început de când Donald Trump s-a mutat la Casa Albă, săptămâna trecută -, miercuri seară, la New York. 

O înregistrare video, realizată la instalaţia artistică a actorului, expusă la Museum of the Moving Image din New York, îl arată pe Shia LaBeouf, în vârstă de 30 de ani, în timp ce este arestat de poliţişti.

Un alt clip video, realizat puţin mai devreme, prezintă un bărbat care se apropie de actor şi îl îmbrăţişează, înainte de a începe să strige: ”Hitler nu a făcut nimic rău!”.

Starul francizei ”Transformers” pare că l-a îmbrâncit apoi pe acel bărbat. 

Un participant la protest a acordat site-ului TMZ.com o scurtă declaraţie: ”Shiar a primit o lovitură pentru noi. Au venit toţi acei nazişti ani, însă el a ieşit în faţă şi a încercat să ne apere”.

Protestul continuă şi în absenţa actorului, care ar putea fi reţinut pentru agresiune.

Poliţia monitorizează acel protest începând de luni, 23 ianuarie.

Actorul Jon Voight a spus că protestul de patru ani propus de Shia LaBeouf reprezintă ”o trădare”.

Jon Voight este un susţinător al preşedintelui Donald Trump şi l-a criticat aspru pe Shia LaBeouf pentru acest protest, dar şi pe Miley Cyrus - care a participat la Marşul Femeilor din Los Angeles, weekendul trecut -, spunând că aceşti artişti tineri ”nu reprezintă un exemplu bun de urmat”.

”Când îi vezi pe aceşti tineri precum Shia LaBeouf şi Miley Cyrus, care au mulţi admiratori pe reţelele de socializare, îţi spui că tinerii îi văd pe ei ca pe nişte exemple, însă ce îi învaţă ei? Ei îi învaţă să trădeze, îi învaţă să se ridice împotriva guvernului, să nu accepte voinţa poporului faţă de acest preşedinte şi pentru mine este o zi foarte tristă să văd aşa ceva”, a spus Jon Voight.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri