Actorul Tony Sirico, cunoscut pentru rolul lui Paulie Gualtieri din serialul „Clanul Soprano”, a murit

Data actualizării: Data publicării:
Tony Sirico (dreapta), alături de James Gandolfini.
Tony Sirico (dreapta), alături de James Gandolfini. Sirico a murit vineri, la vârsta de 79 de ani. Foto: Profimedia

Actorul Tony Sirico, care a jucat rolul luu Paulie „Walnuts” Gualtieri în serialul „Clanul Soprano”, a murit la vârsta de 79 de ani, relatează The Guardian, care citează membri ai familiei actorului.

Actorul, care a apărut în toate cele șase sezoane ale serialului alături de James Gandolfini, a murit vineri dimineață. Managerul său. Bob McGowan, a declarat pentru Hollywood Reporter că Sirico a suferit de demență în ultimii doi ani.

„Cu mare tristețe, dar cu o mândrie incredibilă, dragoste și o mulțime de amintiri frumoase, familia lui Gennaro Anthony „Tony” Sirico dorește să vă informeze despre moartea sa, în dimineața zilei de 8 iulie 2022”, a scris pe Facebook fratele lui Sirico, Robert.

„Familia este profund recunoscătoare pentru numeroasele mesaje de dragoste și condoleanțe și solicită publicului să-i respecte intimitatea în această perioadă de doliu”, se mai arată în declarație.

Michael Imperioli, care a jucat și el în „Clanul Sopranno”, i-a adus un omagiu lui Sirico pe Instagram numindu-l „dragul meu prieten, coleg și partener de crimă”.

„Am fost alături de el în atât de multe situații: în momentele bune și în cele rele. Dar mai ales în cele bune. Și am râs mult. Îmi va fi întotdeauna dor de el”, a scris Imperioli.

Sirico, născut în 1942 în New York, a jucat frecvent roluri de gangsteri, inclusiv în Goodfellas, Cop Land și Mickey Blue Eyes. A apărut adesea în filmele lui Woody Allen, printre care Deconstructing Harry, Celebrity, Bullets Over Broadway, Mighty Aphrodite, Everyone Says I Love You și Wonder Wheel.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri