Actorul Tracy Morgan și-a distrus Bugatti-ul de 2 milioane de dolari la câteva minute după ce l-a cumpărat

Data actualizării: Data publicării:
tracy morgan bugatti accident
Foto: capura Instagtam

UPDATE - Actorul Tracy Morgan se simte bine, însă nu același lucru se poate spune și despre mașina pe care tocmai o achiziționase, un Bugatti de 2 milioane de dolari. Starul din „30 Rock” a făcut accident la numai 800 de metri de dealership-ul de unde tocmai cumpărase automobilul, scrie CNN.

Tracy Morgan a fost lovit din lateral de o femeie care conducea o Honda CR-V. Accidentul s-a întâmplat în New York.

Actorul a confirmat că se simte bine, într-o postare pe Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ȘTIRE INIȚIALĂ - Actorul de comedie american Tracy Morgan, protagonist al serialului "30 Rock" şi fost colaborator al emisiunii TV "Saturday Night Live", a fost implicat într-un accident rutier, la New York, la cinci ani de la un altul în care era să își piardă viața, potrivit contactmusic.com, citat de MEDIAFAX.

Actorul în vârstă de 50 de ani se afla în automobilul său Bugatti pe o stradă din New York, marți, când a fost lovit de un bărbat aflat la volanul unei mașini Honda CR-V.

Morgan a părăsit locul accidentului într-o ambulanță și deocamdată nu se știe dacă a fost rănit.

Actorul a mai fost implicat într-un accident grav în 2014. Acesta a suferit un traumatism cranian şi mai multe fracturi osoase în urma acelui accident, petrecut în timp ce se întorcea de la un spectacol de comedie pe care îl susţinuse în Atlantic City. Morgan se afla alături de mai multe persoane într-un autocar de lux, care a fost implicat într-un accident în lanţ. Şase automobile au fost distruse în acea coliziune. Actorul de comedie James McNair - care folosea numele de scenă Jimmy Mack - şi-a pierdut viaţa atunci când autocarul de lux a fost tamponat şi s-a răsturnat pe autostrada Turnpike din New Jersey.

Tracy Morgan s-a alăturat în 1996 echipei de la "Saturday Night Live", pentru care a lucrat timp de şapte sezoane, înainte de a-şi lansa propria emisiune de comedie, "The Tracy Morgan Show", în 2003. Acel program a rezistat în grila televiziunilor americane un singur sezon. În 2006, Tracy Morgan s-a alăturat distribuţiei serialului "30 Rock".

Morgan a devenit celebru graţie rolului Tracy Jorgan din serialul "30 Rock", produs de NBC, în care a jucat alături de Tina Fey şi Alec Baldwin, interpretând o versiune caricaturală a lui însuşi, într-o serie de episoade despre un show TV fictiv, inspirat în mare parte din emisiunea "Saturday Night Live".

Pentru acest rol, Tracy Morgan a fost nominalizat în 2009 la premiul Primetime Emmy la categoria "cel mai bun actor în rol secundar dintr-un serial de comedie".

Starul american s-a remarcat şi în câteva lungmetraje pentru marele ecran, precum "Înmormântare cu peripeţii", "Poliţai în misiune" şi "Agenţii de rezervă" şi a asigurat vocile unor personaje îndrăgite de public în câteva animaţii de succes, precum "G-Force: Salvatorii planetei", "Rio", "Stă să plouă cu chiftele" şi "Rio 2".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri