Sari la conținut

Actriţa Helen Mirren vrea să-l interpreteze pe Donald Trump

Actriţa Helen Mirren a interpretat numeroase regine reale şi de ficţiune, a fost vocea unei bufniţe şi mama lui Jason Statham în „Fast & Furious”, iar acum plănuieşte să joace un alt rol, Donald Trump, pe care îl aseamănă cu „un fantastic personaj shakespearian”, scrie Vanity Fair, citată de News.ro.

Members Of The Royal Family Attend The Passchendaele Commemorations In Belgium

Foto: Guliver / GettyImages

Aş fi nostimă în Trump”, a spus actriţa. „Îmi place. Aproape că am acelaşi păr. Vreau să spun că este un personaj fascinant. Adică, este un personaj, nu-i aşa, cel real!? Aş spune că viaţa reală este mult mai interesantă decât orice ai inventa. Dar, ştii, este un fel de personaj shakespearian. Ar putea avea o toamnă shakespeariană. Este un extraordinar personaj”, a mărturisit Helen Mirren într-un interviu.

Actriţa este de părere că nu ar fi dificil să pătrundă în lumea personajului. „Te uiţi la anii de şcoală, la mamă, tată. Nu ştiu multe despre trecutul domnului Trump, dar dacă ar fi să-l joc, de acolo aş începe cu singuranţă”. „Cu asta trebuie să începi, cu copilul”, a spus ea. „Şi copilul se vede foarte mult în Trump”.

Donald Trump este personificat de decenii, parodiat de Johnny Depp, Alex Baldwin, Jimmy Fallon, Darrell Hammond, precum şi de Meryl Streep.

Născută pe 26 iulie 1945 la Londra, Helen Lidia Mirren a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, cu rolul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, interpretat în filmul „Regina/ The Queen” (2006).

Între alte filme în care Helen Mirren a avut apariţii notabile se numără „Cal” (1984), care i-a adus premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Cannes, „The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover” (1989), „Nebunia regelui George/ The Madness of King George” (1994), „O lecţie pentru profa de istorie/ Teaching Mrs. Tingle” (1999), „Gosford Park” (2001), „Calendar Girls” (2003), „Ultima staţie/ The Last Station” (2009), „Hitchcock” (2012) şi „Război în bucătărie/ The Hundred-Foot Journey” (2014).

Pe aceeași temă