Actrița Portia de Rossi îl acuză de hărțuire sexuală pe Steven Seagal

Data actualizării: Data publicării:
People's Choice Awards 2017 - Press Room
Foto: Gulliver/Getty Images

O nouă acuzație de hărțuire sexuală împotriva lui Steven Segal. După Julianna Margulies, și actrița Portia de Rossi susține că a fost hărțuită sexual, povestind pe rețelele de socializare experiența neplăcută pe care a avut-o cu actorul și regizorul Steven Seagal.

People's Choice Awards 2017 - Press Room
Foto: Gulliver/Getty Images

Potrivit dezvăluirilor pe Twitter ale actriței născute în Australia, în 1973, ea a participat la o audiție cu Seagal, în biroul acestuia, deși nu a dat detalii privind data sau locația unde s-au petrecut faptele. 

"Mi-a spus cât de importantă este chimia în afara ecranului, în timp ce își descheia pantalonii de piele", a povestit actrița, care este soția cunoscutei prezentatoare de televiziune Ellen Degeneres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

De Rossi a plecat în fugă din birou și l-a sunat pe impresarul ei care s-a limitat să-i spună: "Ei bine, nu știam dacă era sau nu genul tău", scrie Agerpres.

În urmă cu câteva zile Julianna Margulies, actrița din serialul 'The Good Wife', a povestit într-un program radiofonic o experiență similară cu Steven Seagal, în anii 90, în camera de hotelul unde era cazată la New York.

"Am scăpat teafără, nu știu cum. Am țipat ca să pot pleca de acolo", a explicat Margulies.

După scandalul în jurul producătorului Harvey Weinstein, acuzat de zece de femei de agresiune sexuală, Hollywood-ul este cufundat într-o amplă polemică în urma dezvăluirilor constante privind noi cazuri de abuzuri sexuale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri