Actrița Shannen Doherty, celebră pentru rolul din „Beverly Hills, 90210”, divorţează pentru a treia oară

Data actualizării: Data publicării:
Shannen Doherty
Actrița Shannen Doherty, celebră pentru rolul din „Beverly Hills, 90210”, divorţează pentru a treia oară. Foto: Profimedia

Actriţa Shannen Doherty, una dintre protagonistele serialului TV „Beverly Hills, 90210”, divorţează de cel de-al treilea soţ al ei, fotograful Kurt Iswarienko, informează site-ul revistei People.

Vineri, cunoscuta actriţă americană, în vârstă de 52 de ani, care a jucat şi în serialul „Charmed”, a depus actele oficiale prin care solicită divorţul de Kurt Iswarienko, punând astfel capăt unei căsnicii ce a durat 11 ani şi jumătate.

„Divorţul era ultimul lucru pe care Shannen şi-l dorea. Din păcate, a simţit că nu i-a rămas altă opţiune”, a declarat agentul ei de presă, Leslie Sloane, potrivit Agerpres.

Potrivit documentelor depuse la tribunal şi consultate în premieră de site-ul TMZ, cuplul se despărţise încă din luna ianuarie.

Shannen Doherty şi Kurt Iswarienko s-au căsătorit în octombrie 2011. Actriţa americană a mai fost căsătorită de două ori: cu Ashley Hamilton, în perioada 1993-1994, şi cu Rick Salomon, în perioada 2002-2003.

Anunţul despre noul ei divorţ a fost făcut la mai puţin de o lună după ce actriţa le-a spus fanilor că „se simte minunat”, la o convenţie dedicată serialelor TV din anii 1990 şi organizată în Hartford, Connecticut.

Vedeta americană şi-a petrecut ultimii ani luptând împotriva unui cancer mamar în stadiul 4.

Shannen Doherty a fost diagnosticată prima dată cu cancer mamar în 2015. Boala ei a intrat în remisiune doi ani mai târziu, însă a revenit în 2020 sub forma unui cancer în stadiul 4.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri