Video Actrița Tanya Roberts, din Îngerii lui Charlie, este încă în viață. Partenerul ei a aflat vestea în direct

Data actualizării: Data publicării:
Tanya Roberts în filmul „Sheena” din anul 1984.
Tanya Roberts în filmul „Sheena” din anul 1984. Foto: Profimedia Images

Actrița Tanya Roberts, cunoscută în special pentru rolurile din filmul James Bond „A View to a Kill” și serialul „Charlie's Angels”, este încă în viață, după ce agentul ei a anunțat duminică decesul, relatează BBC. 

Mike Pingel și-a recunoscut greșeala cu privire la anunțul decesului și a precizat pentru BBC că Tanya Roberts se află în continuare în stare critică, la un spital din Los Angeles.

În vârstă de 65 de ani, actrița s-a prăbușit după ce i s-a făcut rău, în timp ce își plimba câinii, în ajunul Crăciunului. 

Reprezentantul actriței a spus că a făcut anunțul decesului în baza informațiilor primite de la partenerul ei de viață. Însă, medicii de la spital au confirmat luni dimineață că femeia trăiește. 

Lance O'Brien, care o relație de 18 ani cu actrița, a aflat în timpul unui interviu în direct că partenera sa încă trăiește. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Acum îmi spuneți că încă trăiește?”, se aude bărbatul în timp ce vorbește cu reprezentanții spitalului, în timpul emisiunii.

El a izbucnit în plâns la aflarea veștii: „De la spital îmi spun că este în viață. M-au sunat de la terapie intensivă”.

Din informațiile publicate până acum de presa americană, actrița are probleme la ficat. Deși nu are coronavirus, ea a fost conectată la un ventilator deoarece are probleme de respirație.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri