Alain Delon are o "prietenie intimă" cu fosta parteneră a lui Francois Hollande

Data publicării:
'Zulu' Premiere And Closing Ceremony - The 66th Annual Cannes Film Festival
Foto: Gulliver/Getty Images

După o perioadă de depresie provocată de moartea actriței Mireille Darc în luna august, actorul Alain Delon și-a găsit liniștea în brațele ziaristei Valerie Trierweiler, care a fost partenera fostului președinte al Franței Francois Hollande, relatează online ziarul spaniol ABC.

'Zulu' Premiere And Closing Ceremony - The 66th Annual Cannes Film Festival
Foto: Gulliver/Getty Images

Revista săptămânală Closer, aceeași care a dezvăluit relația secretă dintre fostul președinte Hollande și actrița Julie Gayet, a publicat pe copertă, la 10 noiembrie, o fotografie în care apar Alain Delon și Valerie Trierweiler și vestea că cei doi sunt implicați într-o "prietenie intimă", scrie Agerpres.

"Sunt cu adevărat împreună", titrează publicația un articol presărat de confidențe și fotografii recente, fără a intra însă prea mult în intimitatea actorului în vârstă de 82 de ani, care trece printr-o perioadă dificilă a vieții sale, afectat de dispariția femeii vieții lui, Mireille Darc, și de probleme de sănătate.

French President Francois Hollande Official Visit To India
Foto: Gulliver/Getty Images

Acum el este văzut împreună cu Valerie Trierweiler, cu 30 de ani mai tânără decât el. Fosta primă doamnă neoficială a Franței, care a părăsit palatul Elysee după izbucnirea scandalului, s-a răzbunat pe Hollande publicând o carte de memorii în care dezvăluie infidelitățile fostului președinte francez.

Potrivit Closer, Delon și Trierweiler se cunoșteau de mulți ani, însă în 2014, actorul i-a trimis ziaristei mai multe mesaje de compasiune și solidaritate în urma comportamentului "puțin elegant" al președintelui, care începuse să-și petreacă nopțile în apartamentul actriței Julie Gayet, lăsând-o singură pe Trierweiler în palatul Elysee.

Pornind de la acest schimb epistolar, Closer prezintă "prietenia intimă" care s-a înfiripat după decesul, la 28 august, a regretatei Mireille Darc. Potrivit revistei, Trierweiler l-a consolat în această perioadă pe fostul sex-simbol al cinematografiei franceze, "copleșit de durere".

O durere profundă, pe care Alain Delon a arătat-o lumii pe scările bisericii Saint-Sulpice, unde a însoțit-o pe ultimul drum pe cea care a fost marea lui iubire.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri