Alanis Morissette, păgubită de aproape cinci milioane de dolari

Data actualizării: Data publicării:
6th Annual ELLE Women In Music Celebration Presented By eBay
HOLLYWOOD, CA - MAY 20: Singer Alanis Morissette performs on stage at the 6th annual ELLE Women In Music celebration presented By eBay. Hosted by Robbie Myers with performances by Alanis Morissette, Banks and Tinashe at Boulevard3 on May 20, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Michael Buckner/Getty Images for ELLE)

Cântăreaţa Alanis Morissette şi alte câteva vedete au fost păgubite cu aproape șapte milioane de dolari. Cel care le-a furat banii este fostul lor manager, care şi-a recunoscut faptele în faţa justiţiei. Judecătorii l-au pus sub acuzare pentru fraudă, pentru că a transferat sume mari din conturile artiştilor în ale lui.

Alanis Morissette a rămas, de exemplu, fără 4,8 milioane de dolari. Fostul ei manager, Jonathan Schwartz, a convins-o că are o situația financiară excelentă, când de fapt el transfera bani din contul ei în contul lui. Mai mult, dacă nu ar fi fost prins, cântăreața ar fi putut ajunge în faliment. 

Schwartz s-a ocupat de finanțele cântăreței din 2009 până în 2016 și era responsabil de colectarea veniturilor vedetei, de gestionarea investițiilor și de plata facturilor. Potrivit plângerii ei, Alanis Morissette l-a concediat pentru că a amânat să îi răspundă întrebărilor cu privire la situația ei financiară. 

Impresarul trebuie să dea acum banii înapoi şi ar putea fi condamnat la şase ani de închisoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri