Angelina Jolie, idilă cu Elon Musk?

Data actualizării: Data publicării:
angelina elon
Foto: colaj Guliver/GettyImages

Angelina Jolie trăieşte o idilă cu nimeni altul decât miliardarul Elon Musk, ieşit şi el recent dintr-o relaţie, susţine o jurnalistă americană. Se zvoneşte că cei doi se văd în secret de ceva vreme şi chiar ar fi petrecut împreună un weekend romantic în Nevada.

angelina elon
Foto: colaj Guliver/GettyImages

Actrița Angelina Jolie și miliardarul cu afaceri în domeniul tehnologiei Elon Musk ar avea o relație, deși au fost foarte atenți să nu se afle acest lucru, scrie bloggerița Janet Charlton pe site-ul său, informație preluată de tabloidul elvețian Blick, citat de Agerpres.

Janet Charlton scrie că informația pe care o dezvăluie ar fi un „mare secret” și o știre chiar și pentru Brad Pitt.

Elon Musk are o slăbiciune pentru vedetele de film drăguțe, iar el și Angelina se știu de mai mulți ani pentru că au lucrat împreună la proiecte umanitare, conform sursei citate.

În ultimele luni, ei ar fi devenit mai prietenoși și au început să se cunoască mai bine, mai scrie bloggerița.

Recent, ei au petrecut un weekend împreună la Las Vegas, dar au fost atenți să vină și să plece separat pentru că ar fi deciși ca legătura lor să nu devină publică, afirmă Janet Charlton.

Culmea este că luna trecută, un alt tabloid celebru, The Sun, scria că Angelina Jolie şi fostul ei soț, Brad Pitt, s-ar fi împăcat, după ce s-ar fi întâlnit la locuinţa unui prieten din Hollywood.  Actriţa a recunoscut într-un interviu acordat recent că trece printr-o perioadă dificilă după despărţire şi că nu îi place să fie singură. 

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit la 15 septembrie 2016, iar actriţa americană a depus actele de divorţ pe 19 septembrie. Cei doi actori americani au o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014, având împreună şase copii, dintre care trei adoptaţi - Maddox, în vârstă de 16 ani, Pax, 13 ani, Zahara, 12 ani, şi trei biologici -  Shiloh, 11 ani, şi gemenii în vârstă de 9 ani Knox şi Vivienne.

În luna mai a acestui an, Brad Pitt a acordat un interviu, pentru GQ Style, după ce presa tabloidă a scris că Angelina Jolie a intentat divorţul din cauză că actorul şi-ar fi pierdut calmul în faţa fiului cel mare al cuplului, Maddox. El a spus că a renunţat la consumul de alcool şi că încearcă să devină un om mai bun.

În ceea ce-l privește pe Elon Musk, ultimele știri mondene despre el, apărute în august, relatau că o părăsise pe Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp.  Heard, în vârstă de 31 de ani, este „devastată” după ce magnatul Elon Musk a pus capăt relației pe care o aveau de un an, scriau tabloidele. O sursă din anturajul actriței confirma pentru Daily Mail că miliardarul este cel care a luat decizia de a încheia povestea de dragoste, potrivit Agerpres. Relația dintre cei doi s-ar fi sfârșit după ce lui Elon i-ar fi ajuns la urechi niște lucruri legate de comportamentul lui Amber care nu i-au fost pe plac, relata sursa citată. Povestea lor de dragoste începuse după ce Musk a divorțat de actrița britanică Talulah Riley, pentru a doua oară, anul trecut.

Elon Musk, în vârstă de 46 de ani, are o avere estimată la 12 miliarde de lire sterline. S-a îmbogățit după ce a fondat serviciul online PayPal, dar apoi a devenit și mai celebru în calitate de creator al mașinii electrice Tesla și al companiei spațiale private SpaceX.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri