Momentul care a dus la divorț. Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt de abuz: „L-a strâns de gât pe unul și l-a lovit pe altul”

Data actualizării: Data publicării:
Brad Pitt și Angelina Jolie
Brad Pitt și Angelina Jolie. Foto: Profimedia Images

Angelina Jolie îl acuză pe fostul soț Brad Pitt că, aflându-se în stare de ebrietate, i-a atacat pe ea și pe copiii lor în timpul unui zbor privat cu avionul, fapt ce a determinat-o să solicite divorțul, scrie BBC.

Într-un proces pentru o vinărie franceză pe care cei doi o dețin, Angelina îl acuză pe Brad că i-a atacat pe doi dintre copiii lor și a fost agresiv cu ea într-o călătorie cu avionul din 2016. Potrivit acesteia, actorul i-ar fi abuzat verbat și ar fi turnat alcool pe membrii familiei în timpul unui zbor care a avut loc între Franța și Los Angeles.

Brad Pitt a negat acuzațiile.

Un apropiat al actorului a declarat pentru BBC că afirmațiile Angelinei sunt false. „Ea continuă să refacă, să revizuiască și să-și reimagineze un eveniment care a avut loc în urmă cu șase ani, adăugând informații complet neadevărate de fiecare dată când nu reușește să obțină ceea ce își dorește”, a spus sursa. „Povestea ei este în continuă evoluție”.

Acuzațiile privind comportamentul abuziv al actorului din zborul din 14 septembrie 2016 au apărut în documente judiciare anterioare, inclusiv în acordul de divorț al fostului cuplu.

Însă noi detalii se regăsesc în dosarul întocmit marți la Los Angeles de către echipa juridică a actriței. Fostul cuplu se judecă pentru obținerea proprietății Chateau Miraval SA, o casă și o podgorie din sudul Franței pe care cei doi le-a achiziționat împreună. Pitt susține că el și fosta lui soție au convenit să nu-și vândă partea fără permisiunea celuilalt. Angelina contestă acest lucru și îl învinovățește pe actor pentru încheierea negocierilor privind achiziționarea părților sale din proprietate.

Potrivit plângerii înregistrate marți, actorul ar fost abuziv fizic și emoțional față de ea și cei șase copii ai lor - cu vârsta între 8 și 15 ani la acea vreme - în timpul zborului cu avionul privat.

Avocații ei susțin că vedeta Fight Club a început să strige, acuzând-o că este „prea indulgentă cu copiii”.

La scurt timp după zbor, domnul Pitt „a tras-o în baie” în spatele avionului. „Pitt a apucat-o pe Jolie de cap și a scuturat-o, apoi a apucat-o de umeri și a scuturat-o din nou înainte de a o împinge în peretele băii”, se arată în dosar.

„Apoi Pitt a lovit tavanul avionului de mai multe ori, determinând-o pe Jolie să părăsească baia”.

După ce un copil a intervenit, Pitt „s-a aruncat asupra propriului copil”, se arată în dosar. Jolie apoi „l-a prins din spate pentru a-l opri”. „Pentru a-l scăpa pe Jolie de pe spate, Pitt s-a aruncat cu spatele pe scaunele avionului, rănându-i spatele și cotul”, se mai arată în dosar.

„Copiii s-au repezit și toți au încercat cu curaj să se protejeze unii pe alții. Înainte de a se termina, Pitt l-a sufocat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul peste față."

Avocații actriței spun că ea și copiii ei „au stat nemișcați și tăcuți sub pături” pentru restul zborului.

„Pitt ieșea periodic din spatele avionului să țipe și să-i înjure. La un moment dat, a turnat bere pe Jolie; altă dată, a turnat bere și vin roșu peste copii”, scrie în dosar.

Incidentul a fost investigat de FBI în 2016. Autoritățile au decis să nu depună acuzații.

Anul trecut, un judecător a acordat custodia comună a copiilor ambilor părinți.

Proprietatea Miraval este situată în satul Correns din sud-estul Franței și a fost cumpărată de cuplu pentru aproximativ 25 de milioane de euro în 2008.

Vedetele s-au căsătorit acolo șase ani mai târziu.

 

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri