Angelina Jolie, primele declarații publice după divorț

Data actualizării: Data publicării:
angelina jolie interviu bbc

Angelina Jolie a vorbit pentru prima dată presei despre divorțul de actorul Brad Pitt. Într-un interviu pentru BBC News, actrița de 42 de ani a spus că a trecut printr-o perioadă foarte dificilă și că acum toată atenția ei este îndreptată spre copiii lor. Vedeta a adăugat că ea, Brad Pitt și cei șase copii ai lor vor rămâne întotdeauna o familie. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vedeta a apărut pentru prima dată în public după anunțul că ea și Brad Pitt divorțează. 

Nu vreau să spun foarte multe despre asta (n.red: incidentul care a dus la despărţirea cuplului), cu excepţia faptului că a fost o perioadă dificilă, dar suntem o familie şi vom fi mereu o familie, vom trece şi de asta şi sper că vom fi o familie mai puternică. Mulţi oameni trec prin astfel de situaţii, familia mea a trecut prin clipe dificile. Mă concentrez asupra copiilor mei, copiilor noştri şi asupra depăşirii situaţiei”, a spus actrița. 

Angelina Jolie și Brad Pitt au fost un cuplu încă din 2004, dar s-au căsătorit în 2014. Au împreună șase copii. Presa a scris că Angelina Jolie a decis să divorţeze de Brad Pitt după ce actorul l-ar fi lovit pe unul dintre copiii lor şi ar fi avut un comportament abuziv.

Vedeta a acordat primul interviu după începerea procedurilor de divorț de Brad Pitt în contextul lansării unui documentar pe care l-a regizat despre genocidul din Cambodgia.  Documentarul „Mai întâi mi-au ucis tatăl” are la bază romanul omonim, semnat de Loung Ung. Aceasta avea cinci ani când ea și familia ei au fost obligați să își părăsească locuința din capitala Phnom Penh de regimul Khmen Rouge. Se estimează că circa două milioane din populația țării fie a fost ucisă de regim, fie a murit de foame sau epuizare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri