Artista hip-hop americană Lexii Alijai a murit la 21 de ani

Data actualizării: Data publicării:
lexi hip hop

Artista hip-hop americană Lexii Alijai a murit la 21 de ani, în data de 1 ianuarie. Anunţul a fost făcut de cântăreața Kehlani, care a scris pe Twitter că se simte devastată și că regretă pierderea tinerei alături de care a interpretat piesa "Jealous", potrivit Variety.

"Este cea mai proastă veste! Inima mea este frântă", a scris Kehlani pe platforma de micro-blogging Twitter. Ea a continuat să spună că se simte "tristă" și "confuză", numind-o pe Lexi Alijai "sora ei mai mică".

Deocamdată, nu sunt cunoscute circumstanțele în care Lexii Alijai a murit.

Alexis Alijai Lynch, cunoscută ca Lexii Alijai, era o cântăreață hip-hop din Saint Paul, oraș din statul american Minnesota. Era nepoata interpretului și compozitorului de muzică funk Roger Troutman.

Lexii Alijai a ajuns cunoscută datorită pasajelor de rap cântate în piese precum "Exchange", a lui Bryson Tiller, "Cold Hearted", a lui Meek Mill, și "Girls Love Beyonce" a lui Drake. De asemenea, Lexii Alijai a lansat propriile ei piese, incluse pe mai multe mixtape-uri, primul dintre ele fiind "Super Sweet 16", în 2014.

Pe lângă Kehlani, mulți alți muzicieni importați, printre care A$AP Rocky, Future, The Roots, Lizzo, Post Malone și Anderson Paak, și-au exprimat regretele pe rețelele de socializare online.

Sursa: Mediafax

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri