Sari la conținut

Ben Affleck, dezvăluiri despre lupta împotriva dependenţei de alcool

Actorul american Ben Affleck a dezvăluit, marţi, că a urmat un tratament specializat împotriva dependenţei de alcool şi că îşi doreşte să fie ”cel mai bun tată” din lume, informează Reuters citat de News.ro.

"Live By Night" - Film Premiere - Red Carpet Arrivals

Foto: Gulliver/Getty Images

Starul hollywoodian, în vârstă de 44 de ani, a publicat pe contul lui de Facebook un mesaj în care a spus că acel tratament a reprezentat ”primul dintr-un şir lung de paşi” către recuperare şi i-a mulţumit în special ”co-părintelui” lui, soţia sa Jennifer Garner, de care s-a despărţit în 2015. 

”Am finalizat un tratament contra dependenţei de alcool; e ceva cu care m-am confruntat şi în trecut şi cu care voi continua să mă confrunt”, a scris Ben Affleck în acel mesaj.

”Vreau ca ei, copiii mei, să ştie că nu e nicio ruşine să primeşti ajutor atunci când ai nevoie de el şi vreau să ajut orice persoană care are nevoie de ajutor dar care se teme să facă primul pas”, a adăugat actorul.

Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au căsătorit pe 29 iunie 2005 şi au împreună trei copii - Violet, în vârstă de 11 ani, Seraphina, în vârstă de opt ani, şi Samuel, în vârstă de cinci ani.

Cei doi actori s-au despărţit în iunie 2015, la doar o zi după a 10-a aniversare a căsătoriei, în urma unor zvonuri apărute în presa americană, potrivit cărora Ben Affleck ar fi avut o aventură cu bona copiilor săi.

Recent, presa americană a anunţat că Ben Affleck şi Jennifer Garner au anulat procedura de divorţ, întrucât au decis să acorde căsniciei lor încă o şansă.